Survivor ή αλλιώς “μάχη των φύλων” – Γυναικεία υπόθεση φέτος ο νικητής

Survivor ή αλλιώς “μάχη των φύλων” – Γυναικεία υπόθεση φέτος ο νικητής
Η παίκτρια της νέας ομάδας των Διασήμων, Μελίνα κερδίζει την ατομική ασυλία Facebook/Survivor

Μόνο άνδρες οι υποψήφιοι από τη δοκιμασία ασυλίας του Survivor. Με τη Δαλάκα ήδη στον ημιτελικό, ίσως αυτή τη χρονιά το έπαθλο να κοιτάζει προς το... γυναικείο φύλο.

Πρεμιέρα για την δοκιμασία ασυλίας με το παιχνίδι να έχει γίνει ατομικό στο Survivor και τόσο το αγωνιστικό αποτέλεσμα, όσο και εκείνο της κάλπης, έδωσαν περισσότερες πιθανότητες στις γυναίκες του reality να έχουν βλέψεις για τον ημιτελικό. Εκεί όπου τα εισιτήρια είναι μόλις τρία, καθώς ήδη από την Τρίτη, η Κατερίνα Δαλάκα έχει πάρει ένα από αυτά.

Στον αγώνα Ασυλίας, όπου το παιχνίδι είναι πια ατομικό, συμμετείχαν με αυτό ως δεδομένο, μόνο δύο γυναίκες. Η Βιργινία απέναντι στη Μελίνα, αφού η Κατερίνα δεν αγωνίστηκε. Και στους άντρες όμως υπήρχαν απουσίες, αφού ο Πάνος συνεχίζει να είναι τραυματισμένος και δεν παίρνει μέρος στα αγωνίσματα, ενώ το ίδιο ίσχυσε αυτή τη φορά και για το Νικόλα. Αυτή η απουσία από τον αγωνιστικό χώρο, είχε ωστόσο ως αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να είναι και προτεινόμενοι.

Συνολικά, Νικόλας, Πάνος και ο Γιάννης Τσίλης είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor. Ο πρώτος βγήκε υποψήφιος από την κάλπη, ο δεύτερος προτάθηκε από τη Μελίνα που κέρδισε τον αγώνα ατομικής ασυλίας στις γυναίκες και ο τρίτος από τον Ηλία που κέρδισε στον αντίστοιχο αγώνα των αντρών.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει πως ενώ οι παίκτες των διασήμων έπαιξαν ομαδικά, για να μην πούμε οπαδικά, ο Ηλίας ψήφισε όπως είπε με στρατηγική. Σύμφωνα με τον αρχηγό των “Μαχητών 2.0”, η ψήφος στον Γιάννη αποσκοπεί στην εξάλειψη ενός δυνατού αντιπάλου, που θα βοηθήσει τους άνδρες της δικής του ομάδας να φέρνουν περισσότερες νίκες. Αυτό βέβαια, για όσο διαρκεί ο κανόνας πως οι άντρες παίζουν απέναντι σε άντρες και μόνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα