Survivor: Η ελληνική ομάδα έχασε από τη Ρουμανία αλλά η Ροδάνθη κέρδισε στον “έρωτα”

Survivor: Η ελληνική ομάδα έχασε από τη Ρουμανία αλλά η Ροδάνθη κέρδισε στον “έρωτα”
Instagram / Survivor

Η νεαρή μαχήτρια γοήτευσε έναν εκ των Ρουμάνων αντιπάλων της σε βαθμό που της έκανε εμμέσως πρόταση γάμου

Ένας συναρπαστικός στίβος μάχης μεταξύ της Ελλάδας και της Ρουμανίας προβλήθηκε κατά το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

H Ρουμανία πήρε τη ρεβάνς και κέρδισε με 10-8 την ελληνική ομάδα. Η μικρή διαφορά δεν φαίνεται να στενοχώρησε πολύ Μαχητές και Διάσημους παρόλο που και οι δυο τους πάλεψαν και ήθελαν πολύ να κάνουν το νταμπλ.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά το αγώνισμα, είχαμε το φλερτ της χρονιάς: Ο Καταλίν, ένας εκ των παικτών της ομάδας της Ρουμανίας -ο οποίος είχε τα γενέθλειά του- κάλεσε την ελληνική ομάδα να μοιραστούν το έπαθλο, που περιελάμβανε πάρτι και δείπνο σε ένα εστιατόρειο. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον παίκτη να αποκαλύψει περισσότερα για τις προθέσεις του πίσω από την ευγενική του πρόταση, ο Καταλίν αποκάλυψε ότι ίσως υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον από πλευράς του προς τη νεότερη γυναίκα της ελληνικής ομάδας, Ροδάνθη. Εκείνη κολακευμένη είπε ότι θα συζητήσουν οι δυο τους στο εστιατόρειο.

Ο Τανιμανίδης πήρε τον λόγο και εξήγησε στις δυο ομάδες ότι δεν γίνεται να μοιραστεί το έπαθλο, ασχέτως με την πρόθεση των Ρουμάνων και το πρόσχημα των γενεθλείων. Τότε ο Καταλίν ρώτησε ανοιχτά αν -εφόσον τα γενέθλεια δεν επαρκούν για την αλλαγή του κανονισμού- ένας γάμος άλλαζε την απόφαση αυτή της παραγωγής…

Το στιγμιότυπο στο 07.17′:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα