Survivor: Η επιστροφή Χρανιώτη – Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και ο μορφασμός της Σαλταφερίδου

Survivor: Η επιστροφή Χρανιώτη – Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και ο μορφασμός της Σαλταφερίδου
Instagram

Εκπλήξεις και guest εμφανίσεις αναμένονται απόψε στο Survivor 2 καθώς θα πραγματοποιηθεί η ένωση των δύο ομάδων - Το "εγκώμιο" του Σώζωντα Παλαίστρου Χάρου για τον Αγόρου και η αντίδραση της Εύης

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να μην έδωσε στο χθεσινό επεισόδιο στοιχεία για τις εκπλήξεις που περιμένουν τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, όμως αυτές αναμένεται να είναι πολλές και με ενδιαφέρουσες guest εμφανίσεις.

Όπως έχουν αποκαλύψει μέσα από αναρτήσεις τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, δύο παλαίμαχοι παίκτες του πρώτου επιτυχημένου κύκλου του παιχνιδιού βρίσκονται ξανά στα περσινά τους λημέρια, τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου: Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών στο πάρτι για την ένωση των Μαχητών και Διασήμων.

Ο ηθοποιός και ο «τρελο-Κύπριος» ταξίδεψαν στην Καραϊβική ως οι νικητές του διαγωνισμού καραόκε που έγινε στο περσινό πάρτι ένωσης.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στην αποψινή γιορτή θα τραγουδήσει ξανά ο Άκης Δείξιμος.

Το εγκώμιο του Σώζωντα στον Αγόρου

Στο μεταξύ, στο χθεσινό επεισόδιο, λίγο πριν το αγώνισμα, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος έκανε πάλι την έκπληξη κσι μίλησε ενώπιον όλων για τον Νικόλα Αγόρου με τα καλύτερα λόγια.

Η Εύη Σαλταφερίδου, που βρισκόταν δίπλα του έδειχνε σαν να μην μπορεί να πιστέψει όλα όσα άκουγε. Γελούσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Σώζοντα, ενώ έκανε έναν χαρακτηριστικό μορφασμό, ειρωνικό, όπως φάνηκε.

«Αυτή τη συμβίωση τη βλέπω πολύ ενδιαφέρουσα. Μέχρι τώρα είχα μια επαφή με έναν από τους Μαχητές, με τον Νικόλα. Φάνηκε ότι είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, με διαφορετική φιλοσοφία απ’ ότι τον περίμενα… Απ’ ότι τον έχω δει να εκφράζεται και να συμπεριφέρεται μέχρι τώρα, είτε από την τηλεόραση, είτε από κοντά, στους συμπαίκτες του. Οπότε, περιμένω να αποκαλυφθεί όλο αυτό το πολύχρωμο σκηνικό που βλέπω μπροστά μου από παίκτες. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από αυτό που έβλεπα στην τηλεόραση. Βλέπεις έναν άνθρωπο να περνάνε πάρα πολλές σκέψεις από το μυαλό του και φαίνεται ότι είναι λιγάκι στρεσαρισμένος και αγχωμένος. Όταν ήταν μαζί μας στην ίδια παρέα, στο ίδιο αεροπλάνο, ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος τραγούδαγε μαζί μας όλη την ώρα… Συμπεριφερόταν όπως θα συμπεριφερόταν και κάποιος από εμάς. Είδα ότι είναι ένα παιδί ώριμο, κατασταλαγμένο, καμία σχέση με την εικόνα που είχα όπως τον έβλεπα από την τηλεόραση ή όπως τον έβλεπα εδώ στα αγωνίσματα» είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα