Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα και ο ορισμός της “πατσαβούρας”

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα και ο ορισμός της “πατσαβούρας”
Η Κατερίνα Δαλάκα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού "Πες το αλλιώς" στο Survivor Survivor

Άφωνος ο Σάκης Τανιμανίδης με την περιγραφή της παίκτριας των Διασήμων στο "Πες το Αλλιώς". Σε άλλα νέα, οι Μαχητές κέρδισαν και πήγαν... super market

Αγώνας με έπαθλο τα κρεβάτια στις καλύβες, αλλά και ψώνια στο… super market παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Ωστόσο εκείνο που έκλεψε την παράσταση ήταν το παιχνίδι “Πες το Αλλιώς”, το ιδιότυπο “Ταμπού” του reality επιβίωσης που προβάλλεται κάθε Κυριακή μετά το αγώνισμα. Σε αυτό, η Κατερίνα Δαλάκα προκειμένου να εξηγήσει στην Μελίνα τη λέξη πατσαβούρα, αναφέρθηκε στον “τρόπο που αποκαλούμε συχνά μια γυναίκα”.

Το παιχνίδι επιστράτευσε Μελίνα στην αναζήτηση της λέξης και Κατερίνα στην περιγραφή. Όταν η λέξη “πατσαβούρα” εμφανίστηκε στο τάμπλετ, η αθλήτρια μίλησε αρχικά για σφουγγαρίστρα. Βλέποντας όμως πως η Κύπρια συμπαίκτρια δεν έβρισκε τη λέξη, προχώρησε στο Plan B.

Μετά το τέλος του γύρου, ο Σάκης Τανιμανίδης έμοιαζε να έχει χάσει τα λόγια του, αδυνατώντας να σχολιάσει ότι είχε συμβεί. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκη και χωρίς τον Πάνο

Στα του αγώνα, με 10-8 πήραν τη νίκη από τους Διάσημους οι Μαχητές παρόλο που δεν είχαν στην ομάδα τους τον τραυματία Πάνο, αλλά και στους Διάσημους δεν πήρε μέρος η Κατερίνα . Στο σουπερμάρκετ οι Μαχητές ψώνισαν με βάση τα χρήματα που είχαν στη διάθεσή τους και ουσιαστικά ήταν προμήθειες για μία εβδομάδα.

Οι Διάσημοι από την άλλη δεν φάνηκε να ενοχλήθηκαν από την ήττα, αντίθετα για μία ακόμη φορά διακωμώδησαν το έπαθλο. Ο Γιάννης έφτιαξε ένα μπακάλικο και άρχισε να …πουλά τα πράγματα στους συμπαίκτες του. Όλοι μαζί συμμετείχαν και διασκέδασαν κάνοντας ανταλλαγές προϊόντων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα