Survivor: Ο Αγγελόπουλος πρότεινε στη Σάρα να κοιμάται μαζί του

Survivor: Ο Αγγελόπουλος πρότεινε στη Σάρα να κοιμάται μαζί του

Η ανταλλαγή που πρότεινε ο Αγγελόπουλος στη Σάρα των Μαχητών. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πιο κρίσιμη ψηφοφορία. Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου (Vids)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πιο κρίσιμη ψηφοφορία του Survivor η οποία θα κρίνει τις 5 επόμενες αποχωρήσεις από τον Άγιο Δομίνικο.

Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, οι τηλεθεατές έχουν κληθεί να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες σε μία ψηφοφορία της οποίας τα αποτελέσματα θα δημιουργήσουν μία λίστα από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους.

Η λίστα αυτή δεν θα ανακοινωθεί και το Survivor θα συνεχιστεί κανονικά με αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες.

Όταν θα έχουν βγει οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση, οι τηλεθεατές δεν θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν αλλά θα αποχωρεί από το Survivor ο παίκτης που θα βρίσκεται στη χαμηλότερη θέση της λίστας. Η κατάταξη αυτή της ψηφοφορίας δεν θα γίνει- φυσικά- γνωστή στους παίκτες αλλά ούτε και στο κοινό. Κάθε φορά θα μαθαίνουμε απλά ποιος από τους υποψηφίους για αποχώρηση ήταν πιο χαμηλά, ώστε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Κατά τα λοιπά, ένα παραλειπόμενο ξεχώρισε μετά το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων που είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Καθώς οι Διάσημοι χαλάρωναν στην καλύβα τους το βράδυ μετά τον αγώνα του Survivor, η Σάρα Εσκενάζυ έκανε την εμφάνιση της.

Λίγο αργότερα, ο Ντάνος έκανε την κίνηση του για να προτείνει στη Σάρα “ανταλλαγή” με τον Χρανιώτη, για να μεταβεί αυτή να κοιμάται στη σκηνή των Διασήμων. “Σάρα θες να σου προτείνω κάτι; Προτείνω να έρθεις εδώ να κοιμηθείς σε εμάς μόνιμα και να πάει ο Χρανιώτης από εκεί”, ακούγεται να λέει.

Στο σημερινό έπαθλο οι νικητές είχαν τη δυνατότητα να κάνουν beach party με μουσική, αθλήματα και μπάρμπεκιου. Νικητές στέφθηκαν οι “Διάσημοι”, οι οποίοι κέρδισαν το πολυπόθητο πάρτι στην παραλία τους.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Πώς έχει αλλάξει το κλίμα μετά τις συνεχόμενες νίκες των Διασήμων και τη δεύτερη σερί ήττα των Μαχητών. Οι αντιδράσεις των παικτών θα φανούν αναλυτικότερα απόψε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα