Survivor: Ο γυμνισμός του Σπαλιάρα. ‘Είδαμε τη φεγγαράδα του’

Survivor: Ο γυμνισμός του Σπαλιάρα. ‘Είδαμε τη φεγγαράδα του’

Το μοντέλο και παρουσιαστής εκμεταλλεύτηκε την απουσία της αντίπαλης ομάδας από το νησί, έβγαλε όλα του τα ρούχα, ξάπλωσε ολόγυμνος στην άμμο και έκανε την ηλιοθεραπεία του (Vids)

Ο γυμνισμός του Γιάννη Σπαλιάρα στην παραλία του Survivor ήταν ένα μικρό παραλειπόμενο που ξεχώρισε στο χθεσινό επεισόδιο.

Όπως είπε ο συμπαίκτης του Κώστας Αγγελόπουλος, δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

Όπως είπε ο Κώστας Αγγελόπουλος: “Γενικά ο Γιάννης ανά τακτά χρονικά διαστήματα πηγαίνει και κάνει την ηλιοθεραπεία του χωρίς ρούχα, οπότε αφού του αρέσει εμάς μας περισσεύει. Πάει κάπου απομονωμένα και κάθεται μόνος του. Έτυχε σήμερα να είναι πιο ανάλαφρος επειδή λείπει η αντίπαλη ομάδα και πήγε σε πιο εμφανές σημείο και είδαμε τη… φεγγαράδα του”.

Στο αγώνισμα, οι Διάσημοι κέρδισαν για ακόμη μια φορά τους Μαχητές με συνολικό σκορ 10-7. Στο χθεσινό αγώνισμα, τα κορίτσια δεν αγωνίστηκαν καθώς η Σάρα αντιμετώπιζε μόλυνση στο πόδι.

Οι Διάσημοι κέρδισαν μια βόλτα με πολυτελές γιοτ και έκαναν water sports.

Στο χθεσινό επεισόδιο έληξε και η 24ωρη ψηφοφορία, η οποία δημιούργησε και την τελική κατάταξη και θα καθορίσει τις αποχωρήσεις από εδώ και πέρα.

Μετά τους αγώνες ασυλίας, όπως είναι ήδη γνωστό, η ηττημένη ομάδα θα πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού. Από τους δύο υποψήφιους που βγάζουν οι παίκτες, αυτός με τη χαμηλότερη θέση στην κατάταξη θα αποχωρεί.

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα