Survivor: Ο Μάριος επέστρεψε. Η μισή ομάδα των διάσημων υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor: Ο Μάριος επέστρεψε. Η μισή ομάδα των διάσημων υποψήφια προς αποχώρηση

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο reality επιβίωσης, αφού μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και το αγώνισμα ασυλίας, το συμβούλιο του νησιού έβγαλε... λαβράκι

Το επεισόδιο του Survivor της Τρίτης ήταν χορταστικό, ένεκα το πρώτο μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα. Έτσι, το πρόγραμμα ξεκίνησε με ένα έκτακτο συμβούλιο στο οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωνε στους παίκτες πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει. Αμέσως μετά ξεκίνησε το παιχνίδι ασυλίας, το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να “ανάψει φωτιές” στην ομάδα των διασήμων.

Οι Μαχητές επικράτησαν σχετικά εύκολα με σκορ 10-7 (προηγούνταν και 9-4) και έτσι στο συμβούλιο του νησιού κλήθηκαν να προτείνουν υποψηφίους οι διάσημοι.

Δείτε τον αγώνα ασυλίας:

Παρά το γεγονός πως η γνωστή “κλίκα” επέλεξε να ψηφίσει για μια ακόμη φορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η κάλπη έβγαλε δύο υποψήφιους, καθώς ο Ντάνος ισοψήφισε με την Λάουρα που ανακηρύχθηκε ως εκ τούτου επίσης, υποψήφια προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Χρανιώτης, έχοντας την ατομική ασυλία επέλεξε τρίτο παίκτη για τη διαδικασία της ψηφοφορίας τους κοινού τον Κώστα Κοκκινάκη. Τελευταίος ο Μπο, που επίσης φόρεσε το κολιέ της ατομικής ασυλίας, πρότεινε για αποχώρηση το Λάμπρο Χούτο. Και τα σχόλια στα social media πήραν φωτιά!

Πέραν όμως της φαγωμάρας στην ομάδα των διασήμων, που οδήγησε περισσότερους από τους μισούς στο “τηλεοπτικό απόσπασμα” και την κρίση του κοινού (όλοι κι όλοι έμειναν 7 και είναι προτεινόμενοι οι 4) το χθεσινό επεισόδιο επεφύλασσε άλλη μια έκπληξη. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Σάκης Τανιμανίδης προλόγισε την επιστροφή του Μάριου στην ομάδα των Μαχητών. Ο Κύπριος παίκτης που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ατύχημα με το αυτοκίνητο, αν και δήλωσε πως δεν έχει αναρρώσει πλήρως, δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στην καθημερινότητα του Survivor. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα