Survivor: Ο Ντάνος εκδικήθηκε τον Μάριο και κλώτσησε τη Βαλαβάνη

Survivor: Ο Ντάνος εκδικήθηκε τον Μάριο και κλώτσησε τη Βαλαβάνη

Την άτυπη εκδίκησή τους πήραν οι Διάσημοι μετά την περίφημη ένσταση. Μαχαίρια έβγαλαν Ντάνος - Μάριος για το "καληνύχτα"

Καζάνι που βράζει θυμίζει η ατμόσφαιρα στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, όπου συγκατοικούν πλέον οι Διάσημοι και οι Μαχητές.

Τα πνεύματα στις δύο ομάδες κάθε άλλο παρά έχουν ηρεμήσει μετά την ένταση που σημειώθηκε στη μονομαχία της Τρίτης, κατά την οποία οι Κόκκινοι πήραν με ένσταση τη νίκη, μετά από αίτημα του “μισθοφόρου”, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Ντάνος “έκλεψε”.

Ακόμη και η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στην παραλία των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης δεν κατάφερε να γεφυρώσει το χάσμα: Οι δέκα παίκτες ήταν χωρισμένοι στα στρατόπεδά τους, και εμφανώς αντικοινωνικοί με τους αντιπάλους τους.

Το κλίμα φάνηκε να βελτιώνεται προς στιγμήν, λόγω της ονομαστικής εορτής (με χρόνους Αγίου Δομίνικου) των Αναγνωστόπουλου, Βασάλου και Κοκκινάκη καθώς και των γενεθλίων του Σπαλιάρας: Οι παίκτες αντάλλαξαν ευχές και αγκαλιές, όμως, η χαρά και συμφιλίωση ήταν περισσότερο για το φαίνεσθαι.

Οι μάσκες έτσι έπεσαν πάλι κατά τη νέα μονομαχία: Ο Αγγελόπουλος θυμήθηκε ότι ο Μάριος τον είχε ειρωνευτεί σε κατά την προχθεσινή αναμέτρηση, λέγοντάς του… καληνύχτα!

«Έχω μιλήσει για κάποια πράγματα που έκαναν οι “Μαχητές” και με έχουν πειράξει, ήρθαν στην καλύβα μας, τα συζητήσαμε, oκ… Εγώ δεν θα δεχόμουν ποτέ να κερδίσω κάποιον έτσι, θα ντρεπόμουν. Δεν θεωρώ ότι τους έχω προσβάλλει κάπου. Είμαι ένας άνθρωπος που επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά οι σχέσεις χτίζονται, καθορίζονται και επηρεάζονται από τις συμπεριφορές μας!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τότε, ο Μάριος πήρε θέση, επισημαίνοντας: «Σίγουρα οι σχέσεις χτίζονται με τον καιρό και οι συμπεριφορές όλων μας εδώ και τρεισήμισι μήνες φαίνονται. Ακούστηκε από την ομάδα του ότι είμαστε ανήθικοι, αλλά εμένα δεν με αντιπροσωπεύει αυτό. Οι σχέσεις φυσικά και χτίζονται και ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του!».

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης επιχείρησε να κλείσει τη συζήτηση και να περάσουν στο παιχνίδι. ωστόσο, ο Ντάνος τον διέκοψε και ζήτησε από τον Μαχητή εξηγήσεις για το «καληνύχτα» .«Έχεις χάσει το σκορ, γιατί μαζί παίξαμε στο τρίτο ματς και στο τελευταίο. Δεν παίζαμε μαζί!» αρκέστηκε στο να του απάντηση ο Κόκκινος παίκτης.

Ο στίβος που ακολούθησε δεν είχε μεγάλο βαθμό δυσκολία, ωστόσο οι δέκα παίκτες έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσουν, όχι τόσο το έπαθλο (επικοινωνία με φίλους και συγγενείς) όσο για να την πουν στους αντιπάλους τους.

Οι δύο νίκες του Σπαλιάρα αιφνιδίασαν και διαμόρφωσαν, με τη συνδρομή του Βασάλου ένα προβάδισμα των Μαχητών με 8-4. Οι Μαχητές νόμισαν ότι είχαν νικήσει και άρχισαν να χαλαρώνουν, χωρίς να έχουν αντιληφθεί ότι οι Διάσημοι θα τα έδιναν όλα για να ανατρέψουν το σκορ. Η Ευρυδίκη κέρδισε τη Σάρα και ο Χρανιώτης έκανε την έκπληξη και επικράτησε του Μάριου! Ο Κοκκινάκης κέρδισε τον Αναγνωστόπουλο και μετά ο Αγγελόπουλος κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό και εύστοχο Βασάλο, ισοφαρίζοντας το σκορ. Ο Βασάλος γεμάτος εκνευρισμό πήγε πάλι στη θάλασσα να ξεθυμάνει ενώ ο Σπαλιάρας ξαφνικά σταμάτησε να “ζουζουνίζει”.

Δείτε αποσπάσματα από τη χθεσινή μονομαχία:

Οι Μαχητές αποφάσισαν να ρίξουν στον στίβο τον δυνατό Μάριο για να πάρουν τα πάνω τους, ωστόσο ηττήθηκε από τον αουτσάιντερ Κοκκινάκη. Ο Ντάνος πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη, σχεδόν γυάλιζε το μάτι του, πιθανώς γιατί ένιωσε ότι πήρε εκδίκηση, ομαδική και προσωπική, για τα όσα εξελίχθηκαν με την περίφημη ένσταση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα, όταν η Βαλαβάνη κέρδισε τη Σάρα, ο Αγγελόπουλος από τη χαρά του της έδωσε μια ιπτάμενη “κλωτσιά” για να τη συγχαρεί.

Δείτε την αναμέτρηση Σάρας-Ευρυδίκης και την κλωτσιά Ντάνου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα