Survivor: Ο Πάνος έφυγε, ο Ηλίας “έσπασε” και ο Αγόρου μίλησε για τον πατέρα του

Survivor: Ο Πάνος έφυγε, ο Ηλίας “έσπασε” και ο Αγόρου μίλησε για τον πατέρα του

Συγκινησιακά φορτισμένοι εμφανίστηκαν οι τρεις Μαχητές στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, με το ριάλιτι επιβίωσης να οδεύει προς τον τελικό...

Το χθεσινό συμβούλιο  του ριάλιτι επιβίωσης Survivor – όπως ήταν αναμενόμενο – έβγαλε εκ νέου στην επιφάνεια τις διαφορές που χωρίζουν Μαχητές και Διάσημους. Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Ηλία στις οποίες διαχώριζε τους εναπομείναντες παίκτες σε ειλικρινείς και… όχι τόσο ειλικρινείς. Μελίνα, Χάρης, Βιργινία εμφανίστηκαν ιδιαίτερα θιγμένοι για τα σχόλια αυτά του πρώην συμπαίκτη τους.

Οι στιγμές ωστόσο που “στιγμάτισαν” το συμβούλιο ήταν οι συγκινησιακά φορτισμένες τοποθετήσεις του Ηλία και του Νικόλα, καθώς και η αποχώρηση του Πάνου. Οι τρεις Μαχητές ξέρουν ότι το παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία και αφότου είχαν τη γνωστή λεκτική αντιμαχία με τους Διασήμους, επέλεξαν να δείξουν την πιο ευάλωτη πλευρά τους…

«Έχω μάθει από την οικογένειά μου ότι μπορεί να μια μέρα να μη μοιάζει πολύ εύκολη, να μοιάζουν όλα δύσκολα αλλά αν συνεχίζεις με χαμόγελο και δεν το βάζεις κάτω, μπορεί η επόμενη να είναι καλύτερη» είπε ο Ηλίας και ξέσπασε αίφνης σε κλάμματα.  Όταν κατάφερε να συνέλθει πρόσθεσε: «Έχασα για λίγο το χαμόγελό μου. Αλλά γενικά προσπαθώ να μην το χάνω. Αυτό έκανα και μέσα στο παιχνίδι. Από ‘κει και πέρα χαίρομαι που έζησα όλο αυτό γιατί άμα δεν το ζήσεις δεν θα μάθεις, και αν δεν μάθεις δεν θα εκτιμήσεις. Και έχω εκτιμήσει πολλά που θεωρούσα δεδομένα».

Στην ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη γιατί συγκινήθηκε, ο Μαχητής απάντησε: «Γιατί αυτές τις ώρες που ήμουν υποψήφιος σκέφτηκα όλα αυτά τα πράγματα που έχω περάσει εδώ μέσα, πόσα έχω εκτιμήσει, πόσα μου έχουν λείψει. Ένας λόγος που δεν φοβάμαι κάτι είναι γιατί θα πάω στους ανθρώπους μου, σε αυτές τις στιγμές που μου έχουν λείψει. Από εκεί και πέρα δεν ήταν εύκολα εδώ μέσα ούτε σε σχέσεις ούτε σε συνθήκες γιατί -μπορεί ώρες ώρες να επηρεάστηκα – αλλά σίγουρα κοιτάω όλους στα μάτια και είμαι ανοιχτός όποτε θέλει κάποιος να μου καταλογίσει κάτι να μου το πει. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι, δεν έκανα κάτι κακοπροαίρετα και αυτός είναι ένας λόγος που νιώθω ακόμα πιο εντάξει αν θα φύγω σήμερα.»

Τον λόγο μετά πήρε ο Αγόρου, ο οποίος με τη σειρά του θυμήθηκε τους γονείς του: «Θέλω να πω κάτι που μου έχει πει ένας άνθρωπος που τον έχω πάρα πάρα πολύ ψηλά. Είναι ο ήρωάς μου: Ο πατέρας μου. Μου είχε πει ένα πράγμα, ότι “με πίστη, υπομονή και αγώνα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, όταν έχεις το καλό μέσα σου. Και αυτά ακολουθώ. Όπως και η μητέρα μου μου είχε πει ότι “όλα για κάποιο λόγο γίνονται, να έχει πίστη και προχώρα, πάντα με το καλό”. Εγώ έτσι πορευόμουν, τα ‘χω καλά με τον εαυτό μου. Σίγουρα είμαστε άνθρωποι, σίγουρα έχουμε κάνει λάθη, το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι.»

Ο Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ότι ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Πάνος. Όταν θα ακούσει το όνομά του, ο Μαχητής λέει ότι θα πραγματοποιηθεί η ευχή του να δει τον Ηλία και τον Νικόλα στα σκαμπό του τελικού.

Ολόκληρο το συμβούλιο του νησιού και η αποχώρηση του Πάνου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα