Survivor: Ο Τσανγκ δεν θα ησυχάσει αν δεν αποχωρήσει η Ελισάβετ

Survivor: Ο Τσανγκ δεν θα ησυχάσει αν δεν αποχωρήσει η Ελισάβετ

Ανελέητο τρολάρισμα στο twitter μετά τη νέα ψηφοφορία των Μαχητών στο reality, στην οποία ο Ορέστης από τη Θεσσαλονίκη ψήφισε για μια ακόμη φορά την Αϊνατζόγλου. Την ίδια ώρα οι Διάσημοι δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε "είναι μια ωραία ατμόσφαιρα"

Άλλοι πιάνονται στα χέρια, άλλοι χάνουν το αγώνισμα για την ασυλία. Με δυο μέρες αλλαγή, το Survivor επέστρεψε στο “τι ‘χες Γιάννη, τι είχα πάντα” με τους Μαχητές να ξεκατινιάζονται στο συμβούλιο του Νησιού και α. Οι κοπέλες και ο Κώστας (ο μισθοφόρος ντε) να ψηφίζουν μονοκούκι τον Πάνο β. Ο Τσανγκ να ψηφίζει αβασάνιστα και πάλι την Ελισάβετ. Με αυτά και με εκείνα το twitter βούιξε από χτες το βράδυ και το τρολάρισμα με ξεκαρδιστικά σχόλια για το συμβούλιο του νησιού που άνετα μπορεί να πάρει τον τίτλο – Συμβούλιο των Μαχητών: Ο Ορέστης ψηφίζει την Ελισάβετ!!!

Και το τρόλινγκ παράλληλα στο ίντερνετ έφτανε σε άλλα επίπεδα:

Ένα άλλο φυσικά στοιχείο της χθεσινής ημέρας είναι και η υποψηφιότητα για πρώτη φορά του Πάνου, ο οποίος και τραυματισμένος είναι και φανατικούς haters έχει αποκτήσει μεταξύ των τηλεθεατών.

Στην ομάδα των Διασήμων περνάνε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

Σαν να μην μας έφτανε η “λεβέντικη” εμμονή του Τσανγκ και η μαυρίλα των απλών, κοινών θνητών που αποδεκατίζονται βδομάδα τη βδομάδα, η μαυρίλα πλάκωσε και την παραλία των μέχρι πρότινος “ζεν”, αήττητων Διασήμων. Μπορεί οι celebrities + Αγγελόπουλο να κέρδισαν την ασυλία γυρίζοντας το παιχνίδι από 8 – 5 σε 8 – 10, όμως η φαγωμάρα συνεχίζεται.

“Δεν έχει τελειώσει το θέμα, δεν θα μπω σε διαδικασία να βελτιώσω τις σχέσεις μας” φαίνεται να δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο νέο τρέιλερ της Τρίτης που προβάλει από νωρίς το πρωί ο ΣΚΑΙ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα