Survivor: Ο Τσίλης έστειλε για ‘φράουλες’ τον Αγόρου – Ποντίκι στο παιχνίδι ερωτήσεων

Survivor: Ο Τσίλης έστειλε για ‘φράουλες’ τον Αγόρου – Ποντίκι στο παιχνίδι ερωτήσεων

Ο παίκτης των διασήμων έστειλε τον κύβο στην άκρη του τραπεζιού με μία και μόνο βολή. Αναστάτωση προκάλεσε η εμφάνιση ποντικού την ώρα του παιχνιδιού των ερωτήσεων

Η διαφαινόμενη άνετη νίκη των μαχητών στο αγώνισμα επάθλου του survivor κατέληξε σε ντέρμπι, με τους διάσημους να γυρίζουν το 8-2 εναντίον τους, ισοφαρίζοντας σε 9-9. Τελικά οι Μαχητές κέρδισαν, ωστόσο μια μονομαχία έμεινε στην ιστορία, αυτή του Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας με τον Αγόρου. Ο παίκτης των μαχητών μπήκε στο παιχνίδι με φόρα, δεν περίμενε όμως αυτό που θα συνέβαινε στο τέλος.

Ο Τσίλης φτάνοντας στον τελικό στόχο, που ήθελε τον παίκτη να εξωθεί στην άκρη του τραπεζιού έναν κύβο με τις βολές σακιδίων του, κατάφερε να ρίξει το δικό του κουτί με μία και μόνη βολή.

Ο παίκτης δεν κατάφερε να επαναλάβει το έπος στον τελικό, όπου οι μαχητές ήταν ιδιαίτερα γρήγοροι και ο Ηλίας με δύο βολές έστειλε την ομάδα στη νίκη.

Την παράσταση στην επόμενη δοκιμασία, το παιχνίδι των ερωτήσεων έκλεψε κάποιος εκτός ομάδων. Ένα μικρό ποντίκι που παρά τα φώτα και το θόρυβο βγήκε στη… σκηνή προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις σε μαχητές και διασήμους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα