Survivor: Οι Διάσημοι έμειναν 3 και ο κούκος. Ξαφνικός θάνατος στο Συμβούλιο

Survivor: Οι Διάσημοι έμειναν 3 και ο κούκος. Ξαφνικός θάνατος στο Συμβούλιο

Το έπαθλο ασυλίας πέρασε και πάλι στα χέρια των Μαχητών, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να έχουν αποδεκατιστεί. Νέα δεδομένα στην αποχώρηση, καθώς οι παίκτες θα φεύγουν αμέσως μετά την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού

Η πάλαι ποτέ πανίσχυρη ομάδα των Διασήμων έχει αποδεκατιστεί και αριθμεί πλέον μόλις και μετά βία τρία μέλη. Το Survivor οδεύει προς το τέλος του και έτσι, μετά και τη χθεσινή αποχώρηση στους Διασήμους παραμένουν ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Έπειτα από έναν συγκλονιστικό αγώνα, αποδείχτηκε πως η μόνη σταθερή αξία της ομάδας που μένει πλέον με τρεις παίκτες είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που ωστόσο δεν φαίνεται να αρκεί για να πάρει τα παιχνίδια. Οι Μαχητές, έκαναν το 10 – 8 στο τελευταίο αγώνισμα μεταξύ Σάρας και Ευρυδίκης και πήγαν στην παραλία ήρεμοι και γαλήνιοι.

Εκείνο που είχε ωστόσο ενδιαφέρον από το συμβούλιο του τελευταίου επεισοδίου ήταν ο “ξαφνικός θάνατος” αμέσως μετά τον ορισμό των υποψηφίων. Εφόσον το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη δώσει ψήφο προτίμησης σε όλους τους παίκτες του Survivor, αμέσως μετά την ανακοίνωση των παικτών που προτείνει η ομάδα, ανακοινώνεται και εκείνος που θα αποχωρήσει. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης, η νέα διαδικασία αποχώρησης θα διεξαχθεί με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα τέσσερα συμβούλια του νησιού για αυτό το σκοπό.

Κάπως έτσι και καθώς προφανώς είχε την χαμηλότερη δημοτικότητα μεταξύ των συμπαικτών του, αποχώρησε ο Μπο. Συνυποψήφιοί του, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα