Survivor: Οι ‘κομμένες’ δηλώσεις Ντάνου για τη Βαλαβάνη

Survivor: Οι ‘κομμένες’ δηλώσεις Ντάνου για τη Βαλαβάνη

Οι ατάκες, παρότι υπήρχαν στο trailer του reality show, δεν παίχτηκαν στο κανονικό επεισόδιο (Vids)

Μια μέρα μετά την ψηφοφορία της ομάδας των Διασήμων, φαίνεται πως “βγήκαν τα μαχαίρια” ανάμεσα στους Βαλαβάνη, Μπο από τη μία και Αγγελόπουλο, Χρανιώτη από την άλλη.

Ενώ όμως το trailer του reality επιβίωσης έδειχνε τον Ντάνο να σχολιάζει αρνητικά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέροντας πως είναι εκείνη που προσφέρει λιγότερο στο νησί, αλλά και συζητήσεις των Χρανιώτη και Μπο αναφορικά με την ψηφοφορία, δεν είδαμε ποτέ τα συγκεκριμένα αποσπάσματα στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης.

Τελικά, τα πλάνα με τις δηλώσεις Αγγελόπουλου, προβλήθηκαν στο “Survivor Πανόραμα”.

“Δεν κρύβεται πάντα κάτι ύποπτο ή κάτι σκοτεινό πίσω από μία απόφαση ή μια κίνηση που γίνεται. Μπορεί απλά αυτός που έχει φτιάξει το τρέιλερ να έχει άλλη δημοσιογραφική άποψη από αυτόν που κάνει το μοντάζ της εκπομπής. Μπορεί επίσης να θεώρησε ότι δεν έπρεπε να το βάλει. Ή να μην ήταν πολύ καλή η εικόνα και για να μην βλάψει την εικόνα του υπόλοιπου επεισοδίου να αποφάσισε να το βγάλει. Εμείς εν πάση περιπτώσει το έχουμε και σας το παίζουμε uncut”, ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τα επίμαχα πλάνα.

“Πέρα από τα αγωνιστικά και τα έπαθλα που προκύπτουν από τις νίκες, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνονται στην παραλία. Θεωρώ ότι όλοι βοηθάμε, αλλά κάποιοι βοηθάμε περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Η Βαλαβάνη είναι αυτή η οποία στην συμβίωση βοηθά λιγότερο από τους υπόλοιπους. Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που στην συμβίωση έχει αναλάβει τη μαγειρική του ρυζιού ή του φακόρυζου, αλλά θεωρώ ότι βοηθά λιγότερο από τον Μπο. Οπότε κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου και σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια ψήφισα τον Κώστα γιατί ο Μπο είναι πιο πρόθυμος ή πιο ενεργός ή ενεργοποιημένος και στη συμβίωση και έχει μεγάλη βελτίωση και στα αγωνιστικά. Η Βαλαβάνη είναι καλή στα αγωνιστικά και θεωρώ ότι σε σχέση με τον Κώστα θα έπρεπε να μείνει”, δήλωνε ο Αγγελόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα