Survivor: Ποια Ελένη; Η Ελισάβετ είναι πολύ σκληρή για να αποχωρήσει

Survivor: Ποια Ελένη; Η Ελισάβετ είναι πολύ σκληρή για να αποχωρήσει

Με νίκη έληξε το αγώνισμα της Πέμπτης για τους Μαχητές που ωστόσο μειώνονται με γεωμετρική πρόοδο βδομάδα με τη βδομάδα

Έξτρα μέρα για το Survivor το βράδυ της Πέμπτης και η τηλεόραση του ΣΚΑΙ κράτησε για αυτή, την αποχώρηση ενός ακόμη παίκτη από την ομάδα των Μαχητών. Μοιάζει λες και οι διάσημοι αποτελούν “host” του παιχνιδιού και θα μείνουν εκεί ώσπου να αποχωρήσει και o τελευταίος από την αντίπαλη ομάδα, αφού πλέον η δυναμικότητα των δύο γκρουπ είναι 11 άτομα για τους πρώτους και οκτώ για τους Μαχητές.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αν είναι να μείνει κάποιος ως το τέλος, αυτή μάλλον θα είναι η Ελισάβετ που έχει εξολοθρεύσει τέσσερις συμπαίκτες της. Δύο τα τινά… είτε διαθέτει μεγάλο σόι και πολλούς φίλους με διάθεση να την ψηφίζουν κάθε εβδομάδα, είτε απέκτησε τεράστιο φαν κλαμπ στο διάστημα που την παρακολουθούμε από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως και να έχει, μεταξύ των τριών υποψηφίων, Πάνου, Ελισάβετ και Ελένης, η τελευταία ήταν εκείνη που έλαβε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και ως εκ τούτου αποχώρησε. 

Πριν φτάσουμε στο συμβούλιο του νησιού, οι μαχητές, σαν να μην είχαν χάσει ποτέ στο παρελθόν συνεργάστηκαν άψογα σε μια δοκιμασία που απαιτούσε ταχύτητα, ομαδικότητα και στόχο και επικράτησαν με 10-3 των διασήμων που δεν κατάφεραν να βρουν το ρυθμό τους στο παιχνίδι ούτε μία φορά.

Μια μικρή νέμεσις για τους υπεύθυνους του παιχνιδιού που θεώρησαν φρόνιμο να βάλουν στο περασμένο αγώνισμα δύο (αν όχι τρεις) επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να παίξουν ποδόσφαιρο απέναντι σε κοινούς θνητούς με την αφελή προσμονή αυτό να έχει κάποιο σασπένς σε ό, τι αφορά το αποτέλεσμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα