Survivor: Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η Δαλάκα πρόδωσε τον Σώζοντα

Survivor: Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η Δαλάκα πρόδωσε τον Σώζοντα
Ο Πάνος των Μαχητών του Survivor κατά τη διάρκεια αγωνίσματος Survivor

Η παίκτρια των Διασήμων αποκάλυψε πως αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο, θα επέλεγε τον Πάνο και όχι τον Χάρο για την ομάδα της. Ο Σώζων τι λέει για όλο αυτό;

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο φανταχτερές “μεταγραφές” του Survivor για το δεύτερο μισό της (ατελείωτης ομολογουμένως) δεύτερης σεζόν του. Ωστόσο, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό, φαίνεται πως οι Διάσημοι που έσπευσαν να τον καπαρώσουν για την ομάδα τους έχουν δεύτερες σκέψεις.

Στο αγώνισμα της Τρίτης, η ομάδα κέρδισε στο τελευταίο λεπτό με 10-9 και έκανε “παραδοσιακό Πάσχα” στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, οι άνδρες των Διασήμων σχολίασαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τις επιδόσεις του Πάνου των Μαχητών στο αγώνισμα.

Ο Νάσος μάλιστα μιλώντας στην κάμερα είπε πως ήθελε από την αρχή εκείνον στην ομάδα. Η Κατερίνα Δαλάκα από την άλλη ήταν ακόμη πιο ξεκάθαρη. “Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα επέλεγα τον Πάνο και όχι τον Σώζοντα” σχολίασε, θυμίζοντας στους τηλεθεατές πως είχε προτιμήσει τον Χάρο σε εκείνη την πρώτη γνωριμία κάτι που φαίνεται να μετανιώνει τώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα