Survivor: Τα ‘υπερόπλα’ των Τούρκων και το fair play προς τους Έλληνες

Survivor: Τα ‘υπερόπλα’ των Τούρκων και το fair play προς τους Έλληνες

Τη ρεβάνς θέλουν να πάρουν οι Έλληνες παίκτες σήμερα στο Survivor μετά τη χθεσινή ήττα με 10-7 από τους Τούρκους. Το προφίλ των Τούρκων παικτών και το fair play του Ιλχάν (Vid)

Η ελληνική “μεικτή ομάδα” του Survivor έχασε τον πρώτο αγώνα από την αντίστοιχη τουρκική.

Ο επαναληπτικός είναι σήμερα και τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως δύσκολα αφού οι Τούρκοι έχουν πολύ δυνατούς παίχτες.

Η ομάδα τους απαρτίζεται από Ολυμπιονίκες, καλούς αθλητές και γυμνασμένους συμμετέχοντες. Το τελικό αποτέλεσμα, 10-7 υπέρ τους, ήρθε πάντως μετά από σκληρή μάχη με την ελληνική ομάδα. Από τη δική μας πλευρά, ο Ντάνος ήταν αυτός που έκανε μόνο νίκες. Η τελική μάχη δόθηκε ανάμεσα σε δύο κορίτσια. Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το ελληνικό Survivor και την Elif από το τουρκικό, με την Ευρυδίκη να χάνει.

Η ελληνική ομάδα έπαιξε συγκεκριμένα με Αγγελόπουλο, Μάριο, Αναγνωστόπουλο, Βασάλο, Χρανιώτη, Ευρυδίκη και Σάρα. Μετά την ήττα της η ελληνική ομάδα ανασυντάσσεται και ετοιμάζει τη στρατηγική της για τη σημερινή μέρα.

Από το χθεσινό παιχνίδι ξεχώρισε το fair play των Τούρκων που πρότειναν, όποια κι αν είναι η νικήτρια ομάδα να απολαύσουν όλοι μαζί το πλουσιοπάροχο δείπνο του επάθλου, κάτι που έγινε δεκτό από τον Τούρκο παραγωγό και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η γνωριμία και το Fair Play του Ιλχάν Μανσίζ:

Τα highlight του χθεσινού αγώνα:

Οι παίκτες των Τούρκων που ξεχωρίζουν

Από τους Διάσημους:

H Σέμα Απάκ είναι η πιο δυνατή παίκτρια του τουρκικού Survivor και ανήκει στην ομάδα των Διάσημων. Είναι αθλήτρια στίβου, 32 ετών και έχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Άθλημά της είναι τα 400 μέτρα με εμπόδια, η σκυταλοδρομία (συμμετείχε με την Τουρκία και στους Ολυμπιακούς του 2012), καθώς και το έπταθλο.

Πολύ δυνατός παίχτης είναι ακόμη ο Άντεμ Κιλίτσι, ο οποίος είναι μποξέρ, 31 ετών και έχει συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

 

Η τουρκική ομάδα έχει ακόμη δύο πρώην ποδοσφαιριστές. Τον Σερχάτ Ακίν και τον Ιλχάν Μανσίζ.

Ο Ακίν είναι 35 ετών και σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2014. Αγωνίστηκε σε Φενέρμπαχτσε, Άντερλεχτ, Κολωνία, Κόνιασπορ και Καρλσρούη, ενώ έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα Τουρκίας με την Μπεσίκτας και ένα πρωτάθλημα Βελγίου με την Άντερλεχτ.

Ο 41χρονος σήμερα Ιλχάν Μανσίζ σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2007 ενώ ήταν ανάμεσα και στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Τουρκίας που τερμάτισε στην 3η θέση του κόσμου στο Μουντιάλ του 2002.

Ο Τούρκος ηθοποιός Φουρκάν Κιζιλάι, είναι πάντως αυτός που έκανε χθες τη διαφορά, αφού πήρε τρεις νίκες.

Στους Τούρκους Μαχητές είναι ο Οτζεντάι Γκιρίσκεν, παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωπηλασία και ένας από τους καλύτερους παίκτες του τουρκικού show βάσει στατιστικών. Πολύ δυνατή παίχτρια, κάτι που απέδειξε και χθες, είναι η Ελίφ Σαντόγλου, personal trainer στο επάγγελμα και αθλήτρια body building.

 

Τι θα δούμε σήμερα

Με νίκη των Ελλήνων, θα υπάρξει ένας τρίτος, πιο σύντομος αγώνας. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Τούρκοι θα κάνουν το 2-0 και το παιχνίδι “φιλίας των δύο λαών” θα τελειώσει.

Δείτε τα τρέιλερ του ΣΚΑΙ και του τουρκικού TV8:

Το ντέρμπι Ελλάδας – Τουρκίας μας θυμίζει το κόνσεπτ του Survivor “Ελλάδα – Τουρκία” που είχε προβληθεί 2006-2007 με παρουσιαστή τότε, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα