Survivor: Θρίλερ με την Παπαδοπούλου. Αποχώρησε οικειοθελώς;

Survivor: Θρίλερ με την Παπαδοπούλου. Αποχώρησε οικειοθελώς;

Αλλάζουν τα δεδομένα στο παιχνίδι, καθώς η τραγουδίστρια φέρεται να μην άντεξε την πίεση και αποχώρησε

Έντονη φημολογία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες περί αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor. Κάτι που αν ισχύει, θα αλλάξει τα δεδομένα στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης.

Σύμφωνα με την εκπομπή La Biri Biri την Μ. Τετάρτη, η τραγουδίστρια έφυγε οικειοθελώς από το παιχνίδι και μάλιστα τις τελευταίες μέρες και πιο συγκεκριμένα από την Κυριακή. Παρά το γεγονός πως η τελευταία αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη έδειξε στην ομάδα των διασήμων πως το τηλεοπτικό κοινό αποδοκιμάζει την “κλίκα των 5” και στηρίζει τις επιλογές της, φαίνεται πως η ίδια δεν θέλησε να συνεχίσει υπό αυτό το πιεστικό καθεστώς.

Όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, όπου μένουν επίσης η Ελεονώρα Μελέτη και οι δύο παίκτες των Μαχητών που τραυματίστηκαν πιο σοβαρά στο περιβόητο τροχαίο, οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Ειρήνη Κολιδά.

Όπως επισημάνθηκε στην ίδια εκπομπή, η Παπαδοπούλου, η οποία έχει αποξενωθεί από την υπόλοιπη ομάδα των Διασήμων, δεν άντεξε την πίεση και πήρε την απόφαση να φύγει ενώ έχει ήδη μιλήσει με τον ψυχολόγο του Survivor.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα