Survivor: Τι κι αν έφυγε η Φαρμάκη, οι Διάσημοι κοιμούνται και πάλι στα πούπουλα

Survivor: Τι κι αν έφυγε η Φαρμάκη, οι Διάσημοι κοιμούνται και πάλι στα πούπουλα
Αγώνας άνεσης στο Survivor. Στη φωτό ο Στέλιος Κρητικός Facebook/SurvivorGreece

Στον αγώνα άνεσης, οι Διάσημοι επικράτησαν με 10-6, με τις δύο εναπομείνασες των Διασήμων να διαλύουν τις αντιπάλους τους με 5-0 στο δεύτερο αγώνισμα της ημέρας

Τι κι αν η είδηση του κυριακάτικου Survivor ήταν η αποχώρηση της Όλγας Φαρμάκη (In The End There Can Be Only One), οι Διάσημοι έπαιξαν κέρδισαν το στρουμφοχωριό των Μαχητών και στο αγώνισμα της άνεσης, αλλά και στο επόμενο όπου οι παίκτριες κλήθηκαν να παίξουν δύο, δύο.

Τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια παρέμειναν στην καλύβα των Διάσημων. Παράλληλα αυτή τη φορά εκτός από τα σνακ που πήραν στην παραλία τους για να τα απολαύσουν, κέρδισαν ένα ποδοσφαιράκι αλλά και ντόμινο για να παίζουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε ο Νικόλας Αγόρου. Ο τραυματισμός του φαίνεται να επηρέασε όλη την ομάδα.

Στο δεύτερο αγώνα των γυναικών η Κατερίνα Δαλάκα με την Εύη Σαλταφερίδου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα και απέσπασαν τη νίκη με 5-0. Έτσι όλη η ομάδα των Διασήμων απόλαυσε ένα τραπέζι με λαχταριστά κεφτεδάκια και ψωμί. Δύο νέοι συναρπαστικοί αγώνες έρχονται τη Δευτέρα στις 21.00.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα