Survivor: Το ξεκατίνιασμα Ηλία – Τεό και το ψυχρό ‘καλωσόρισες’ των Μαχητών στους νέους παίκτες

Survivor: Το ξεκατίνιασμα Ηλία – Τεό και το ψυχρό ‘καλωσόρισες’ των Μαχητών στους νέους παίκτες

Η είσοδος των νέων παικτών στην παραλία των Μαχητών φαίνεται πως έχει ήδη δημιουργήσει ίντριγκες και εντάσεις - Η ένταση Ηλία - Τεό και ποιοί μπήκαν στο στόχαστρο της Μελίνας

Η αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για το Survivor καθώς εγείρει το ερώτημα αν θα συνεχίσουν οι τηλεθεατές να βλέπουν με τον ίδιο ζήλο το ριάλιτι επιβίωσης ή θα βαρεθούν.

Η απάντηση θα δοθεί στα επόμενα 24ωρα, η παραγωγή ωστόσο είναι αποφασισμένη να διατηρήσει όσο μπορεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που φαίνεται και από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου. Σε αυτό φαίνεται ότι θα υπάρξει ένας απίστευτος τσακωμός – “ξεκατίνιασμα” στη σκηνή των Μαχητών μεταξύ των παλιών καραβάνων Ηλία και Τεό.

Παράλληλα, η νέα παίκτρια Μαρία Πανταζή καταγγέλλει στην κάμερα ότι επικρατεί στην παραλία των Μαχητών ένα σκηνικό στρατού, όπου έχουν χωριστεί σε καινούργιους και παλιούς. Κάτι που αποδέχεται όπως φαίνεται η Μελίνα, η οποία δηλώνει ξεκάθαρα ότι στο στόχαστρό της είναι όντως οι νέοι παίκτες.

Δείτε το τρέιλερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα