Survivor: Βαριά ήττα από Τούρκους και Ρουμάνους

Survivor: Βαριά ήττα από Τούρκους και Ρουμάνους

Ένα διαφορετικό παιχνίδι έδωσαν στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα

Οι δύο Έλληνες παίκτες αντιμετώπισαν Τούρκους και Ρουμάνους, ωστόσο, δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο all star Game του Survivor.

Oι Ρουμάνοι βρίσκονται ήδη αρκετό καιρό στον Άγιο Δομίνικο, περισσότερο από τους Έλληνες παίκτες, ενώ από την πλευρά των Τούρκων αγωνίστηκαν οι καλύτεροι των προηγούμενων ετών.

Ο Ηλίας Γκότσης πήρε τρεις νίκες, ο Ρουμάνος Giani τέσσερις και ο Τούρκος Umit πέντε. Όσον αφορά στις γυναίκες, η Κατερίνα Δαλάκα δεν κατάφερε να πάρει ούτε νίκη, η Τουρκάλα Damla πήρε τέσσερις και η Ρουμάνα Larisa πέντε.

Δείτε τις μάχες παρακάτω:

Πρόκειται για ένα εσωτερικό πρωτάθλημα ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές χώρες, ανάμεσα στην Ελλάδα, την Τουρκία και τη Ρουμανία. Οι καλύτεροι παίκτες από κάθε χώρα, με βάση την εβδομαδιαία τους επίδοση θα έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους σε ένα ιδιότυπο πρωτάθλημα. Ο νικητής από όλη τη διαδικασία αναμένεται να κερδίσει εξτρά, ιδιαίτερα υψηλά έπαθλα.

Την ένταση στα παιχνίδια μεταξύ των τριών χωρών αποδεικνύουν βίντεο από τις αναμετρήσεις Ρουμάνων και Τούρκων. Σε ένα από τα παιχνίδια, Τούρκος παίκτης κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον Ρουμάνο αντίπαλό του γιατί ο τελευταίος έριξε βολή στη δική του πλευρά και αφού η Ρουμανία είχε κερδίσει τον αγώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα