Survivor: Βόμβα έτοιμη να σκάσει ο Θοδωρής

Survivor: Βόμβα έτοιμη να σκάσει ο Θοδωρής
Αγώνισμα επάθλου στο Survivor facebook/SurvivorGreece

Διπλό αγώνισμα, δύο έπαθλα και ισομερώς κατανεμημένα για τις δύο ομάδες του Survivor. Brunch για τους Μαχητές, σουβλάκια για τους Διάσημους

Η χθεσινή ημέρα στο Survivor δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο στο Survivor. Από τη μία οι μαχητές επικράτησαν στον κλασικό αγώνισμα με 10-6 των Διασήμων και κέρδισαν ένα λαχταριστό και χορταστικό brunch. Λίγο αργότερα όμως, στο νέο αγώνισμα δύο επί δύο που βλέπουμε για πρώτη φορά φέτος στο reality επιβίωσης, οι άνδρες των Διασήμων έφεραν πίσω στην ομάδα τα σουβλάκια, νικώντας του αντιπάλους τους με 5-2.

Η κόντρα στους Μαχητές καλά κρατεί

Την ίδια ώρα, προβληματισμός επικρατεί στην ομάδα των Μαχητών μετά τον καβγά Ηλία και Θοδωρή. Ο τελευταίος σε δηλώσεις του στην κάμερα ανέφερε πως είναι έτοιμος να “εκραγεί”. “Ο Ηλίας το θεωρεί λογικό να μιλάει όταν παίζει η Μελίνα εναντίον του Κωνσταντίνου, προφανώς γιατί ήθελε να πάρει το έπαθλο να το μοιραστεί. Είμαι λίγο σαν μια βόμβα έτοιμη να σκάσει. Εδώ υπάρχει πολλή ψευτιά, υποκρισία. Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στο στόχο τους και κακώς κάποιοι τα ανέχονται», είπε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα