Συντετριμμένη η Ελένη Μενεγάκη για τον θάνατο του Αλέξανδρου Σταματιάδη

Συντετριμμένη η Ελένη Μενεγάκη για τον θάνατο του Αλέξανδρου Σταματιάδη

"Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το συλλάβει το μυαλό μου! Μιλάμε για έναν υπέροχο άνθρωπο, μια υπέροχη οικογένεια με τρία υπέροχα παιδιά" είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια

Ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης πέθανε στο νοσοκομείο μετά από μάχη επί 18 ημέρες, έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα από το όπλο των δύο ληστών είχαν εισβάλει στο σπίτι του στην Κηφισιά και τον πυροβόλησαν μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Η Ελένη Μενεγάκη, συγκλονισμένη από τον θάνατό του, καθώς γνώριζε τον ίδιο προσωπικά και την οικογένειά του, «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής της.

«Θέλω να πω δυο λόγια για την οικογένειά του, γιατί τους γνωρίζω. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το συλλάβει το μυαλό μου! Μιλάμε για έναν υπέροχο άνθρωπο, μια υπέροχη οικογένεια με τρία υπέροχα παιδιά. Πολύ αγαπητοί στην Άνδρο, γιατί ήταν από την Άνδρο… Δεν έχω λόγια! Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, τα χάσαμε, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Ένας άνθρωπος καλός, ευγενής, χαρούμενος, υπέροχος, με χιούμορ. Τι έτυχε σε αυτόν τον άνθρωπο και σε αυτήν την οικογένεια και σε πόσες άλλες βέβαια, δεν ξέρω… Ειλικρινά, δεν έχω λόγια να πω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Κουράγιο να κάνουν και τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, λυπάμαι αφόρητα πολύ!», είπε βουρκωμένη η Ελένη Μενεγάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα