Τα πάνω – κάτω στο Nomads: Διαλύονται οι Νομάδες της Ζούγκλας

Τα πάνω – κάτω στο Nomads: Διαλύονται οι Νομάδες της Ζούγκλας

Από τη Δευτέρα, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο νησί Pallawan και το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1

Η ομάδα της ζούγκλας έμεινε με τέσσερις παίκτες , μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Παναγιώτη Βασιλάκου και όλα ανατρέπονται στο Nomads. Το επεισόδιο της Παρασκευής έκρυβε μαι ιδιαίτερα μεγάλη έκπληξη, την οποία προανήγγειλε ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου αμέσως μετά την ανακοίνωση του παίκτη που έσωσε το τηλεοπτικό κοινό. Εφόσον αυτή δεν ήταν άλλη από τη Μαντώ Γαστεράτου, αυτό πολύ απλά σήμαινε και το τέλος των νομάδων της ζούγκλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νομάδες θα μείνουν πλέον δύο, χωρίς να είναι ακόμη γνωστός ο τρόπος που οι τέσσερις εναπομείναντες της Ζούγκλας θα διανεμηθούν στις άλλες δύο ομάδες. Επιπλέον, δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο μέρος – παραλία, ψαροχώρι και βίλα – θα μείνουν οι δύο ενισχυμένες ομάδες των νομάδων που θα δημιουργηθούν. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τον αγώνα για την Επικράτεια.

ANT1

 

“Σε λίγες ώρες θα συμβεί η διάλυση των νομάδων της Ζούγκλας. Το τι θα συμβεί θα το μάθετε και αυτό σε λίγες ώρες. Δεν θα υπάρχει το σήμα, δεν θα υπάρχει το χρώμα” σχολίασε ο παρουσιαστής όταν προέκυψε το δίδυμο των μονομάχων για την παραμονή.

Δείτε τι δήλωσε:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα