The Bachelor: Αποχώρησε το φαβορί – Με αναφιλητά τα κορίτσια

The Bachelor: Αποχώρησε το φαβορί – Με αναφιλητά τα κορίτσια
Μεγάλη συναισθηματική φόρτιση στο "The Bachelor" glomex

Μια απρόσμενη αποχώρηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο "The Bachelor" το βράδυ της Τετάρτης. Σοκαρισμένες οι κοπέλες, ξέσπασαν σε κλάματα.

Σημαντικές εξελίξεις υπήρξαν στο “The Bachelor” το βράδυ της Τετάρτης (01/12), με τον Αλέξη Παππά να αποφασίζει πως μια κοπέλα θα πρέπει να αποχωρήσει από τη βίλα.

Ο εργένης, καθώς έχει ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του σε αρκετές κοπέλες στην καρδιά του, ήρθε η ώρα να κάνει κάποια ξεκαθαρίσματα κι αυτήν την φορά η άτυχη της υπόθεσης ήταν η Έλενα, η οποία εγκατέλειψε το ριάλιτι αγάπης του Alpha.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς κάλεσε τη νεαρή σε ραντεβού, με τη βραδιά να κλείνει με την αποχώρησή της.

“Αισθάνομαι σαν να υπάρχει μια προκατάληψη από την δική σου πλευρά. Σαν να έχεις στο μυαλό σου ότι περιμένεις κάποια πράγματα να συμβούν αλλά δεν μπορώ να εξακριβώσω σίγουρα ποια είναι η αποκωδικοποίηση όλων αυτών που σκέφτεσαι… Στα ομαδικά ραντεβού είσαι η ψυχή της παρέας αλλά όταν ερχόμαστε πιο κοντά υπάρχει μια απόσταση… Αισθάνομαι ότι έχω έρθει πιο κοντά σου σε ένα φιλικό επίπεδο. Έχω πάρει μια απόφαση, που έχει να κάνει με την δική σου αποχώρηση”, της είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

The Bachelor: Η αποχώρηση της Έλενας

Στο άκουσμα της απόφαση του Αλέξη Παππά, οι συμπαίκτριες της Έλενας σοκαρίστηκαν με την τροπή που πήρε το ριάλιτι, και καθώς δεν άντεξαν που θα αποχωριστούν την καλή τους φίλη, ξέσπασαν σε κλάματα.

“Έφυγε το καλύτερο παιδί”, “η Έλενα ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα”, ήταν κάποιες από τις αντιδράσεις.

The Bachelor: Ξέσπασαν τα κορίτσια για την αποχώρηση της Έλενας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα