Τη Μαρία Χάνου που παίζει στη Μουρμούρα, κάπου την έχουμε ξαναδεί

Τη Μαρία Χάνου που παίζει στη Μουρμούρα, κάπου την έχουμε ξαναδεί

Είναι ένα από τα νέα μέλη της αγαπημένης σειράς "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα". Σε ποια ιδιαίτερα επιτυχημένη παραγωγή του MEGA την είδαμε όταν ήταν μόλις 11 χρόνων

Η Μαρία Χάνου υποδύεται από τις αρχές του χρόνου τη Βέλη, μια νέα κοπέλα που σε αντίθεση με την τάση της εποχής, επέστρεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό μαζί με το σύντροφό της τον Λουλούκο, κατά κόσμον Σπύρο Χατζηαγγελή στο “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα”. Η ηθοποιός ωστόσο είναι γνωστή από πολύ παλιότερα στην ελληνική τηλεόραση για τρεις λόγους.

Δύο εξ αυτών, οι επώνυμοι γονείς της. Βλέπετε η Μαρία Χάνου είναι κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου.

Πλέον η ηθοποιός είναι αναγνωρίσιμη από τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Alpha, όμως για τους παλαιότερους το πρόσωπό της είναι γνωστό από μια άλλη ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά. Το 2005, ένα best seller μεταφερόταν στη μικρή οθόνη και κέρδιζε το ενδιαφέρον των τηλέθεατών. Η σειρά “Μάγισσες της Σμύρνης” προβλήθηκε τη σεζόν 2005 -2006 και σε αυτήν η Μαρία υποδύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Κατίνα, ο βασικός χαρακτήρας της σειράς, εμφανίστηκε από την παιδική, τη νεανική και την ώριμη ηλικία της, με τη βοήθεια τριών ηθοποιών. Η 11χρονη Χάνου λοιπόν, εμφανίστηκε ως μικρή Κατίνα στη Σμύρνη.

Δείτε ένα τρέιλερ από τη σειρά εκείνη την εποχή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα