‘Τηλεπαιχνίδι εσύ σουπερστάρ’. Η ελληνική TV κάνει πάλι παιχνίδι

‘Τηλεπαιχνίδι εσύ σουπερστάρ’. Η ελληνική TV κάνει πάλι παιχνίδι

Μπορεί για κάποιο διάστημα οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί να υποτίμησαν την αξία ενός καλού τηλεπαιχνιδιού στην μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη, όμως ο Έλληνας τηλεθεατής απέδειξε πως αρέσκεται στα παιχνίδια

Πριν από μερικά χρόνια τα τηλεπαιχνίδια έμοιαζαν με είδος υπό εξαφάνιση στην ελληνική τηλεόραση. Εδώ που τα λέμε βέβαια, υπό εξαφάνιση έμοιαζε οποιαδήποτε παραγωγή made in Greece, η οποία θυσιάστηκε στο βωμό της κρίσης και της μείωσης των διαφημιστικών εσόδων. Η νέα τηλεοπτική σεζόν όμως δείχνει πως ένας, ένας οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνειδητοποίησαν πως ένα παιχνίδι αποτελεί αξιόπιστη λύση που φτιάχνει σταθερό και πιστό τηλεοπτικό κοινό.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου μετά την ευφυέστατη κίνηση να επαναφέρουν το αγαπημένο φορμάτ του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, με την πιο κατάλληλη παρουσιάστρια, αλλά και το απαραίτητο ρετούς, δυναμώνουν την απογευματινή τους ζώνη με ένα ακόμη τηλεπαιχνίδι.

 

H Ζέτα Μακρυπούλια λοιπόν επιστρέφει τα μεσημέρια με το πιο παρεΐστικο παιχνίδι που μοίρασε άφθονο γέλιο το περασμένο καλοκαίρι ( μας έδωσε το απολυτοτατο viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης κι αν δεν το έχεις δει δες το εδώ) και αναμένεται να χαρίσει στιγμές χαλάρωσης στους τηλεθεατές και ανάσες τηλεθέασης στον σταθμό σε μια ιδιαίτερα “περίπλοκη” ζώνη. Από τη Δευτέρα θα είναι και πάλι στους δέκτες μας με νέα επεισόδια.

Το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1, ονομάζεται Still Standing και την παρουσίασή του έχει αναλάβει η Μαρία Μπεκατώρου.  Το επιτυχημένο game show, με προβολή σε 20 χώρες, έρχεται για να γεμίσει τα απογεύματά μας, με δυνατές στιγμές και να φρεσκάρει τις γνώσεις μας.

Η Μαρία Μπεκατώρου στο studio του still standing ANT1

 

Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000€ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι, το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση, θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό».

Η πρεμιέρα του θα γίνει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 18.00.

Και ο Alpha στο παιχνίδι

Και το «Deal» όμως, με  τον Χρήστο Φερεντίνο, επιστρέφει από την Δευτέρα για 2η χρονιά με νέους κανόνες και αυξημένο χρηματικό έπαθλο. Συγκεκριμένα, ένα κουτί-έκπληξη εκτινάσσει τα κέρδη ως και τις 120.000 ευρώ!

Ο παίκτης, όπως πιθανότατα γνωρίζεται, πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχτεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του Τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ. Και μετά, έρχεται το μαγικό κουτί με το νούμερο 23, που απογειώνει κέρδη και αδρεναλίνη.

KAPLANIDIS

 

Μετά τον τελευταίο γύρο, ο Τραπεζίτης δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να ρισκάρει ξανά και να επιλέξει το 23ο κουτί. Ο παίκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις εξής πιθανότητες: να διπλασιάσει το ποσό του, να κερδίσει τα μισά χρήματα, να πάρει επιπλέον 1.500 ευρώ, να παραμείνει στα ίδια κέρδη ή και να τα χάσει όλα!

O Alpha ωστόσο έχει προγραμματίσει δύο ακόμη τηλεπαιχνίδια για τη νέα σεζόν, η πρεμιέρα των οποίων δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Το “Slam”, όπως θα ονομάζεται ένα εξ αυτών, αναλαμβάνει να παρουσιάσει η Ελένη Τσολάκη.

Το «Slam» ένα τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε από την Γαλλία και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Καθημερινά, θα διαγωνίζονται τρεις συμμετέχοντες, οι οποίοι, μέσα από γρήγορες ερωτήσεις, καλούνται να βρουν γράμματα και λέξεις που «κρύβονται» σε video wall. Σκοπός τους είναι να κερδίσουν έως και 5.000 ευρώ! Η πρόκληση του παιχνιδιού είναι πως κάθε ερώτηση μπορεί να απαντηθεί μόνο με ένα γράμμα!

Πάρτε μια γεύση από το γαλλικό τηλεπαιχνίδι:

Επιπλέον, το κανάλι της Κάτζας ετοιμάζει ένα μουσικό παιχνίδι με τίτλο Nota Mia.  “Αν τα τραγούδια έχουν τις νότες, η Σμαράγδα Καρύδη έχει τον ρυθμό μέσα της! Φιλικά, αυθόρμητα, με τον μοναδικό τρόπο που έχει να γίνεται η ψυχή της παρέας, η δημοφιλής ηθοποιός μάς κλείνει το μάτι, κάνει τις ερωτήσεις και βάζει μουσική στις μέρες μας. Ένα νέο μουσικό παιχνίδι έρχεται καθημερινά, από το φθινόπωρο, στον Alpha με την Σμαράγδα Καρύδη”. Αυτά έγραφε η λιτή ανακοίνωση του σταθμού το καλοκαίρι για τη νέα εκπομπή για την οποία επίσης αναμένουμε να μάθουμε ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα