Τηλεθέαση: Παγιώνεται η διαφορά Χατζηνικολάου στη μάχη των δελτίων ειδήσεων

Τηλεθέαση: Παγιώνεται η διαφορά Χατζηνικολάου στη μάχη των δελτίων ειδήσεων

Οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 διατηρούν ξεκάθαρη πρωτιά στη μάχη της ενημέρωσης 20.00 με 21.00. Διατήρησε την πρωτοκαθεδρία και χθες, Τρίτη, ημέρα συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ

Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, τόσο στο σύνολο, όσο και στα νεανικά κοινά μεταξύ των ειδησεογραφικών προγραμμάτων βρέθηκε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η διαφορά με τους αντιπάλους του ΣΚΑΙ και του Star, παρέμεινε στα ίδια επίπεδα και την Τρίτη, ημέρα ιδιαίτερου ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο αναλυτικά, το δελτίο του ΑΝΤ1 κατέγραψε ποσοστό 15,1% στο σύνολο και 17,1% στο νεανικό κοινό. Το δελτίο του ΣΚΑΙ από την άλλη περιορίστηκε στο 12%, ενώ στα νεανικά κοινά κατέγραψε 6%. Την ίδια ώρα, το ειδήσεις του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα κατέγραψαν ποσοστό 9,5%, με τον πίνακα στις ηλικίες 15-44 ετών να αναφέρει 8,1%.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ψυχαγωγία κερδίζει την ενημέρωση κατά κράτος στην ίδια ζώνη προβολής, καθώς το “Έλα στη θέση μου” σημείωνε 25,1% στο σύνολο και 25,8% στο τηλεοπτικό κοινό 15-44.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα