Τηλεθέαση: Τα ‘Χωρισμένα παλικάρια’ έχουν περισσότερο ταλέντο

Τηλεθέαση: Τα ‘Χωρισμένα παλικάρια’ έχουν περισσότερο ταλέντο

Η ελληνική κωμική σειρά κερδίζει έδαφος στο τηλεοπτικό κοινό και επικρατεί του talent show του ΣΚΑΙ στους πίνακες τηλεθέασης

Μπορεί το ‘Ελλάδα έχεις ταλέντο’ να παίζει μόνο του την Κυριακή, όμως το βράδυ της Δευτέρας είναι πολύ πιο δύσκολη υπόθεση. Αρχικά γιατί πρέπει να αναμετρηθεί με τα μεγαθήρια – βλέπε Nomads στον ΑΝΤ1 και Τατουάζ στον Alpha – από τα οποία ηττάται κατά κράτος, όση ώρα προβάλλονται παράλληλα. Τις πρώτες εβδομάδες, το talent show του ΣΚΑΙ έπαιρνε “ανάσα” με το τέλος των δύο αντίπαλων προγραμμάτων, καθώς προβάλλεται ως τις 00.30. Το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Όπου ξενοδόχος, βάλτε την κωμική σειρά “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια”.

Έτσι, με καλό lead από το reality επιβίωσης, το σίριαλ κερδίζει το κοινό του εβδομάδα με την εβδομάδα. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα, το “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια” σημείωσε ποσοστό 23,1% στο σύνολο και 28,8% στις ηλικίες 15-44. Την ίδια ώρα το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο κρατούσε στο σύνολο ποσοστό 22,3%, για να περιοριστεί στο δυναμικό κοινό σε ποσοστό 18%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα