Τηλεθέαση: Το master chef ‘κατάπιε’ το survivor

Τηλεθέαση: Το master chef ‘κατάπιε’ το survivor
Μάχη της τηλεθέασης μεταξύ Master Chef Και Survivor

Η μάχη στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης αποδεικνύεται δύσκολη για τον περσινό αδιαφιλονίκητο νικητή. Το μαγειρικό show κερδίσει στα σημεία, αλλά πλέον και σε "απόλυτους αριθμούς"

Το σκηνικό της τηλεοπτικής πραγματικότητας σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν, δεν μοιάζει σε τίποτα με όσα αναμέναμε λίγους μήνες πριν. Η τηλεθέαση στην prime time δεν πάει “μονομπλόκ” σε ένα κανάλι και μοιράζεται στους σταθμούς που προσφέρουν διαφορετικά προγράμματα. Το Survivor διατηρεί μια δυναμική, μειωμένη ωστόσο στο μισό συγκριτικά με την περασμένη σεζόν, ενώ ηττάται κατά κράτος όσο προβάλλεται απέναντι από το Master Chef. Την ίδια ώρα, οι σειρές του Alpha καταφέρουν να αποσπάσουν το κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης που τους αναλογεί. 

Για την Τρίτη, το μαγειρικό show του Star είχε σασπένς και αναπάντεχη αποχώρηση – εκείνη του Κωνσταντίνου Σιμεωνίδη – γεγονός που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Έτσι, το master chef κατέγραψε ποσοστό 25,1% στο γενικό σύνολο και 32,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών. 

Την ίδια ώρα το Survivor στην μαραθώνια προβολή του, που μέχρι πρότινος του έδινε τη δυνατότητα να πλασάρεται πρώτο στην τηλεθέαση – σημειώνει ποσοστά συχνά κάτω του 15% ως τις 22.30 που προβάλλεται απέναντι από “Τατουάζ” και “Master Chef” και ανεβάζει στροφές μετά τις 23.00 – κατέγραφε 29,9% στο σύνολο και την απόλυτη ισοπαλία 32,4% στο δυναμικό κοινό. 

Τέλος, η σειρά του Alpha κράτησε το 25,8% στο γενικό σύνολο και 22,5% στα λεγόμενα νεανικά κοινά. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα