Τηλεθέαση: Τουρκικό φινάλε, ελληνικό σίριαλ ή μαγειρέματα;

Τηλεθέαση: Τουρκικό φινάλε, ελληνικό σίριαλ ή μαγειρέματα;

Φινάλε 'Anne', 'Τατουάζ' ή Master Chef επέλεξαν οι τηλεθεατές για το βράδυ της Πέμπτης;

Απόντος του Survivor και με ένα δυνατό φινάλε για την τουρκική σειρά Anne, οι τηλεθεατές είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά από διαφορετικά προγράμματα στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Η πίτα μοιράστηκε με το Master Chef να παίρνει ξεκάθαρη νίκη στο νεανικό κοινό. Τσιμπημένο το ποσοστό της τουρκικής σειράς που συγκέντρωσε όσους ήθελαν να δουν πως θα ολοκληρωθεί η ιστορία της, αλλά και του Τατουάζ, το οποίο φαίνεται να ανεβάζει ελαφρώς στροφές το τελευταίο διάστημα τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο νεανικό κοινό.

Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο μπορούμε να πούμε πως είχαμε την απόλυτη ισοπαλία. Το “Τατουάζ” έγραψε 24,1%, με το Anne και το Master Chef να ακολουθούν με 23,2%. Νωρίτερα οι κωμικές σειρές “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια” και “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” σημείωναν 11,3% και 12,4% (σύνολο/15/54) για το σίριαλ του ΑΝΤ1 και 20,4% και 21,1% για το εκείνο του Alpha αντίστοιχα.

Στο νεανικό κοινό το Master Chef άγγιξε το τριαντάρι, με ποσοστό 29,9%. Ακολούθησε το “Τατουάζ” με 23,4% και η τουρκική σειρά με ποσοστό 19,3%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα