Το Game of Thrones θα διδάσκεται στο Χάρβαρντ!

Το Game of Thrones θα διδάσκεται στο Χάρβαρντ!

Το διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο υπέκυψε στη μαγεία του τηλεοπτικού φαινομένου και εισαγάγει μάθημα με θέμα τον πραγματικό κόσμο του Game of Thrones

Ο νέος σταθμός της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς φαντασίας του HBO "Game of Thrones" είναι το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Το παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκό ίδρυμα θα προσφέρει από το 2018 στους φοιτητές του ένα μάθημα επιλογής, το οποίο θα βασίζεται στη σειρά.

Το μάθημα ονομάζεται: «Το πραγματικό Game of Thrones: Από τους μοντέρνους μύθους στα μεσαιωνικά μοντέλα» και θα διδάσκεται από τον αναπληρωτή καθηγητή γερμανικών και θρησκευτικών Ράτσα Κιρακόσιαν και τον καθηγητή μεσαιωνικών σπουδών Σον Γκίλσντορφ.

«Όταν διαβάζω μεσαιωνική ποίηση στους μαθητές μου, πολύ συχνά μου λένε ότι μοιάζει με κάτι που θα έλεγαν στο Game of Thrones» δήλωσε ο καθηγητής Κιρακόσιαν και εξηγεί ότι αυτό ήταν που του έδωσε την έμπνευση να ονομάσει το μάθημα του για την επόμενη χρονιά έτσι.

Ο καθηγητής θα επιχειρήσει να διδάξει την ιστορία του μεσαίωνα, μέσα από ένα συγκριτικό μάθημα μεταξύ της ζωής στο Γουέστερος και της πραγματικής ζωής στους μεσαιωνικούς χρόνους.

Ο καθηγητής ομολογεί τελικά ότι όλο αυτό είναι ουσιαστικά μια προσπάθεια για να προσελκύσει περισσότερους φοιτητές στο μάθημά του.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτό: AP Photo/Esteban Felix)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Game of Thrones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το Βουνό του Game of Thrones δεν είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο

Game of Thrones: Το επίσημο τρέιλερ του 7ου κύκλου είναι επιτέλους εδώ

Το Game of Thrones επιστρέφει με νέο κύκλο και με νέο επίσημο poster

ADVERTISING

SHARE: