Το Master Chef έπαθε survivor. Η πρώτη ομαδική δοκιμασία είναι γεγονός

Το Master Chef έπαθε survivor. Η πρώτη ομαδική δοκιμασία είναι γεγονός

Οι κόκκινη και η μπλε ομάδα φόρεσε ποδιά και όχι μπαντάνα και ρίχτηκε στη μάχη της κουζίνας για την πρώτη μονομαχία του reality μαγειρικής

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία στο master chef είναι γεγονός! Οι μπλε και οι κόκκινες ποδιές έκαναν την εμφάνισή τους στον αντίποδα των κόκκινων και μπλε μπαντάνων των Suvrvivors, με τον νικητή του τεστ δημιουργικότητας να αναλαμβάνει αρχηγός και να ορίζει τον αντίπαλο.

Το θέμα ήταν “μεσογειακό” γεύμα, με ορεκτικό, κυρίως και επιδόρπιο, το οποίο και παρουσίασαν στους δύο κριτές του παιχνιδιού Δημήτρη Σκαρμούτσο και το Δημήτρη Σκαρμούτσο, καθώς και στον Παναγιώτη Κακαλή, executive chef σε γνωστό ξενοδοχείο της Αττικής.

Εκείνο που έκανε εντύπωση είναι η αντίδραση των ομάδων πριν μπουν στις κουζίνες για το ομαδικό. Το χαρακτηριστικό “ζντο” που έχουμε δει χιλιάδες φορές κατά τη διάρκεια αγωνισμάτων στο survivor.

Όσο για το αποτέλεσμα, αναμένουμε το αποψινό επεισόδιο και τη βαθμολογία του προσκεκλημένου σεφ που θα πυροδοτήσει εξελίξεις, οδηγώντας στην πρώτη μονομαχία μεταξύ δύο παικτών του Master Chef.

Για την ιστορία της τηλεθέασης πάντως, στη μονομαχία κατσαρόλες vs καρύδες, σημειώσατε 2. Το Survivor σε ημέρα αποχώρησης, έσπασε τα κοντέρ σημειώνοντας ποσοστά άνω του 50% στις ηλικίες 15-44, ενώ το master chef περιορίστηκε σε πολύ χαμηλότερα νούμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα