Το NCIS μπορεί και χωρίς τον Γουέδερλι – Πότε ξεκινά η νέα σεζόν στην ελληνική τηλεόραση

Το NCIS μπορεί και χωρίς τον Γουέδερλι – Πότε ξεκινά η νέα σεζόν στην ελληνική τηλεόραση
Φωτογραφία από το καστ της σειράς κατά την 14η σεζόν Star

Η αγαπημένη αστυνομική σειρά επιστρέφει με ολοκαίνουρια, συναρπαστικά επεισόδια του 14ου κύκλου στο Star

Οι ειδικές ομάδες εξιχνίασης εγκλημάτων κέρδισαν περίοπτη θέση στην καρδιά των Αμερικανών και άλλων τηλεθεατών για ολόκληρες δεκαετίες. Αν και ο κύκλος των CSI έχει μπει για το καλά στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας, το NCIS δεν σκοπεύει να ρίξει ακόμη αυλαία.

Ο Τζέθρο Γκιμπς και οι συνεργάτες του ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις, που είναι βαθιά θαμμένες και τις καλύπτει μυστήριο. Ο 14ος κύκλος, είχε πολλές αλλαγές στο καστ αλλά και στη ομάδα παραγωγής.

Η αποχώρηση του Μάικλ Γουέδερλι αρχικά προβλημάτισε τους συντελεστές, αλλά η είσοδος τριών νέων χαρακτήρων, έδωσε στη σειρά νέα σεναριακή προοπτική.

Στη σειρά υπάρχουν σκηνές, που δείχνουν τον πράκτορα Γκιμπς, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Μαρκ Χάρμον, νέο. Σε αυτές τις σκηνές τον Γκιμπς υποδύεται ο γιος του Μαρκ Χάρμον, Σον

Στην πρεμιέρα του 14ου κύκλου στις ΗΠΑ, το “NCIS” κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 15,5 εκατ. τηλεθεατές, επίδοση που εξασφάλισε για άλλη μια φορά στο CBS τα πρωτεία της ημέρας. Δεν είναι τυχαίο που τοNCIS έχει ανανεωθεί στην Αμερική για την 16η συνεχόμενη σεζόν του, που θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο του 2018.

Μένοντας στην νέα σεζόν που θα προβάλει από την ερχόμενη εβδομάδα το Star, θα γνωρίσουμε τον Βίλμερ Βαλντεράμα να αναλαμβάνει τον ρόλο του πρώην μυστικού πράκτορα και νυν NCIS πράκτορα, Νικ Τόρες, την Τζένιφερ Εσπόζιτο, να υποδύεται την ειδική πράκτορα Άλεξ Κουίν και τον Ντουέιν Χένρι, ο οποίος πέρυσι μας συστήθηκε ως Κλέιτον Ριβς, πράκτορας της MI6, και πλέον θα λειτουργεί ως σύνδεσμός της στην ομάδα NCIS.

Το κάθε επεισόδιο του 14ου κύκλου NCIS, παρακολουθούσαν στις ΗΠΑ κατά μέσο όρο 20 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τι θα δούμε στην 14η σεζόν

Στον 14ο κύκλο, ο Γκιμπς αναζητάει νέα άτομα για να στελεχώσει την ομάδα NCIS και μέσα σε διάστημα τριών μηνών έχει απορρίψει 8 υποψήφιους! Η ειδική πράκτορας Άλεξ «Αλεξάντρα» Κουίν, η οποία ειδικεύεται στην εκπαίδευση νέων πρακτόρων, συνεργάζεται με την ομάδα του Γκιμπς ώστε να μπορέσει να καταλάβει ποια είναι τα προσόντα, που πρέπει να έχουν τα νέα άτομα, που χρειάζονται.

Η σειρά ολοκλήρωσε τη 10η σεζόν ως η τηλεοπτική σειρά, που παρακολούθησαν περισσότερο στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2012-2013.

Ένας αξιωματικός σκοτώνεται όταν ανατινάζεται το αυτοκίνητό του, ενώ η σύζυγος και η κόρη του σώζονται. Η ομάδα NCIS ανακαλύπτει ότι η σύζυγός ήταν ο στόχος των βομβιστών, η οποία είναι αδελφή ενός μυστικού πράκτορα, του Νικ Τόρες. Ο Τόρες βρίσκεται στην Αργεντινή και ερευνά τις παράνομες επαφές ενός διεφθαρμένου επιχειρηματία, του επικίνδυνου Λίο Σίλβα…

Θα καταφέρουν ο Γκιμπς, ο Νικ και η υπόλοιπη ομάδα να βρουν τα στοιχεία εκείνα, που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του Σίλβα;

Ο Νικ Τόρες είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την ομάδα NCSI;

Πόσο αποτελεσματική θα είναι η νέα ομάδα NCIS;

Η σειρά κέρδισε: 4 φορές το βραβείο ASCAP ως «Κορυφαία Τηλεοπτική Σειρά»

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 ήρθε μία τραγική, απρόσμενη απώλεια. Σε ηλικία μόλις 50 ετών, ο Γκάρι Γκλάσμπεργκ, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της δημοφιλούς σειράς από το 2011 και είχε δημιουργήσει και το δεύτερο spin-off της, «NCIS: Νέα Ορλεάνη», πέθανε στον ύπνο του, βυθίζοντας στη θλίψη όλους τους συντελεστές της σειράς.

Δείτε το τρέιλερ της 14ης σεζόν:

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάρκ Χάρμον, Σον Μούρεϊ, Πόλυ Περέτ, Ντέιβιντ Μακ Κάλουμ, Ρόκι Κάρολ, Έμιλι Γουικέρσαμ, Τζένιφερ Εσπόσιτο, Βίλμερ Βαλντεράμα, Ντουέιν Χένρι

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο Star, την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουνίου στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη την ίδια ώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα