Το Nomads δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιο. Αποχώρησε οικειοθελώς η Κολέτσα

Το Nomads δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιο. Αποχώρησε οικειοθελώς η Κολέτσα

Οι κλίκες στο παιχνίδι φαίνεται πως ενόχλησαν την τραγουδίστρια που αντί να πάρει θέση με το ένα ή το άλλο στρατόπεδο, επέλεξε να αποχωρήσει

Επεισοδιακό το επεισόδιο της Πέμπτης για το Nomads, αφού εκτός από την μονομαχία για την παραμονή στο παιχνίδι, είχαμε και μια ακόμη οικειοθελή αποχώρηση. Η Χριστίνα Κολέτσα εμφανίστηκε ενοχλημένη από την ένταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ των παικτών και τα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί.

“Οι λόγοι που αποφάσισα να αποχωρήσω δεν κρύβουν κάποια πικρία, ούτε κάποιο μεγάλο μυστικό. Είναι απλά η ανάγκη μου να εκφράζομαι πάντα έτσι όπως νιώθω, να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερη, να ανήκω ή να μην ανήκω κάπου. Είναι η απόφασή μου να μην στεναχωρώ κάποιον, παίρνοντας ή μη παίρνοντας θέση σε οτιδήποτε συμβαίνει και διαδραματίζεται πλέον στο παιχνίδι αυτό” είπε η ίδια.

“‘Εχω κάνει πολύ δουλειά με τον εαυτό μου για να διαχειρίζομαι τη ζωή μου. Είμαι πολύ συγκινημένη” είπε μπροστά στην κάμερα και εξήγησε πως θα γράψει ένα γράμμα στους συμπαίκτες για τους λόγους της αποχώρησής της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα