Το Survivor αλλάζει μέρα προβολής στο Star Academy του Epsilon

Το Survivor αλλάζει μέρα προβολής στο Star Academy του Epsilon

Η τηλεόραση του Epsilon δεν κατάφερε να είναι τα πάντα έτοιμα ως την Πέμπτη. Ή αλλιώς, η επιλογή του ΣΚΑΙ να τοποθετήσει το Survivor απέναντι του, έστειλε το reality μουσικής την Παρασκευή

“Το πολυαναμενόμενο φαντασμαγορικό show της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται στις οθόνες σας την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 20:00 στο Epsilon”. Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός σπρώχνει μια μέρα το δυνατό του χαρτί, το Star Academy, χωρίς να δίνει περισσότερες εξηγήσεις για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την αιφνιδιαστική αλλαγή.

Αν το καλοσκεφτεί όμως κανείς, οι λόγοι είναι απλοί και προφανείς. Ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να γεμίσει άλλη μια ημέρα του με τις περιπέτειες διασήμων και μαχητών στο Survivor. Έτσι, η συχνότητά του σταθμού θα προβάλλει για τις επόμενες εβδομάδες το reality από τον Άγιο Δομίνικο και τις Πέμπτες. Ωστόσο, η πρεμιέρα του reality του Epsilon είχε προγραμματιστεί από καιρό για την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Μετά λοιπόν την απόφαση του ΣΚΑΙ να προσθέσει μια ακόμη ημέρα, στο Epsilon απάντησαν με αλλαγή προγράμματος. Μπορεί να μοιάζει με παρτίδα σκάκι και όχι με πρόγραμμα τηλεόρασης, όμως η απόφαση των τελευταίων μοιάζει να έχει λογική. Το Survivor έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης και απέναντί του, το Star Academy θα ξεκινούσε με ένα βασικό μειονέκτημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα