Το ‘Τατουάζ’ αλλάζει ώρα – Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha

Το ‘Τατουάζ’ αλλάζει ώρα – Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha
Alpha

Η ναυαρχίδα του σταθμού αλλάζει ώρα προβολής, αλλά και ημέρα. Το επόμενο θύμα του Ορφέα και η παράνομη σχέση της Τατιάνας με τον Τόνυ

Το Τατουάζ αποτέλεσε τη ναυαρχίδα του Alpha το πρώτο μισό της νέας σεζόν. Το κανάλι της Κάτζας αποφάσισε να μην υποκύψει στον πειρασμό του reality και κατά κάποιο τρόπο αυτή του η επιλογή είχε αποτέλεσμα. Η δραματική σειρά με διπλό επεισόδιο από Δευτέρα ως και την Τετάρτη, έχρισε το κοινό της και κέρδισε μια αξιοπρεπή θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Το Τατουάζ όμως από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου αλλάζει ώρα, ενώ θα προβάλλεται πλέον Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη. Οι εξελίξεις μοιάζουν όπως είναι φυσικό καταιγιστικές στη σειρά, προκειμένου να μην λείψει κανείς από το νέο ραντεβού. Ο Αλέξανδρος τσακώνεται έντονα με τον Παύλο για την πρωτοβουλία του να δει την Μαργκώ.

Η Αμαλία θυμάται ολοένα και περισσότερα πράγματα για το παρελθόν της που της προκαλούν τρόμο και η Βέρα έχει δρομολογήσει πλέον τον χωρισμό της με τον Θεοχάρη. Η Άννα δείχνει ότι αρχίζει να πιστεύει τον Αλέξανδρο, γεγονός που αναπτερώνει τις ελπίδες του, ενώ η Τατιάνα μιλάει στην Βέρα για τον δικό της έρωτα με τον Τόνυ.

Ποιο το επόμενο θύμα του Ορφέα και τι θα οδηγήσει τελικά την αστυνομία στα ίχνη του; Η συνέχεια στα νέα επεισόδια του Τατουάζ.

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ο Στάμος Τσάμης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παπά, Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη.

Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργκός Νίβεν, η Κοραλία Καράντη 

Στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα