Τροχός της Τύχης: Πήγε με τα πόδια και έφυγε με scooter

Τροχός της Τύχης: Πήγε με τα πόδια και έφυγε με scooter

Το απόγευμα της Τρίτης η παίκτρια του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού έλυσε τον γρίφο του τελικού και κέρδισε ένα ολοκαίνουριο δίτροχο

Η Μαρία είναι 31 ετών, ελεύθερη και εργάζεται στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, σε μία εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης. Βλέπει τον «Τροχό της Τύχης» τα τελευταία δύο χρόνια και αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή για πρώτη φορά σε τηλεπαιχνίδι. Και η απόφασή της αυτή αποδείχτηκε προσοδοφόρα καθώς, όχι απλά κέρδισε τους αντιπάλους της, αλλά αφού έλυσε τον γρίφο του τελικού πλησίασε το υπέρτατο δώρο του τηλεπαιχνιδιού του STAR.

 

Στο επεισόδιο της Τρίτης λοιπόν, η Μαρία Χατζηθωμά έφυγε από το πλατό όχι μόνο με 850 ευρώ στο πορτοφόλι και ένα γυναικείο ρολόι στο χέρι αλλά και οδηγώντας ένα μαύρο scooter, το νέο δώρο, που διεκδικούν οι παίκτες στον «Μικρό ΤΡΟΧΟ» του τελικού. Μαζί της ήταν και η μητέρα της, που πανηγύρισε  μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Τζούλια Νόβα, τη νίκη της τυχερής Μαρίας.

Στον τελικό, η παίκτρια ρίσκαρε επιλέγοντας ως φωνήεν το “Ι”, κάτι που την ευνόησε πολύ, αφού στην κατηγορία συνώνυμα, οι λέξεις ήταν “τρικυμία – φουρτούνα”.

Δείτε τον τελικό του χθεσινού παιχνιδιού από το 40′.30” και έπειτα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα