Ξεχάστε το Survivor όπως το ξέρατε. Όλα από την αρχή

Ξεχάστε το Survivor όπως το ξέρατε. Όλα από την αρχή

Αποκαλύψεις, αλλαγές, ατάκες και κόντρες στο Survivor που επιστρέφει σήμερα. Ποιο θα είναι το νέο αγώνισμα που τροποποιεί τα δεδομένα (Vids)

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών, Πάνος Αργιανίδης αποκάλυψε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ότι από την επόμενη εβδομάδα θα σταματήσουν τα ομαδικά αγωνίσματα.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον ο καθένας θα μάχεται για τον εαυτό του, καθώς όλοι οι παίκτες θα είναι στην ίδια ομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση για το πέρασμα στο ατομικό Survivor αναμένεται να γίνει στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, Κυριακή. Με αυτή την εξέλιξη το παιχνίδι θα αλλάξει πολύ για τους παίκτες, με τη στρατηγική πλέον να παίζει καθοριστικό παράγοντα για να καταφέρει κάποιος να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Όπως μάλιστα έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο, η σημαία των Διάσημων και των Μαχητών θα ενωθεί σε μία και το μπλε με το κόκκινο θα γίνουν ένα.

Το αντίστοιχο αγώνισμα των Τούρκων, που φαίνεται στο βίντεο, εκτός απροόπτου θα είναι και το πρώτο αγώνισμα των δικών μας παικτών:

Στο τρέιλερ του επεισοδίου που θα δούμε σήμερα, ακούγεται ο Μπο να λέει:”«Οι πράξεις μιλάνε, τα λόγια λένε ότι θέλουν…”, ενώ ο Mάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι έτοιμος για όλα λέγοντας: “Στον αγώνα ρε φίλε πρέπει να είμαστε εχθροί. Πώς να το κάνουμε δηλαδή!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα