Το νέο News 247

default image

Διαβάστε για το προφίλ του ανανεωμένου News 247

Έχουν συμπληρωθεί 2 χρόνια από την τελευταία φορά που αναβαθμίσαμε το site μας. Σε αυτό το διάστημα το News 247 φώναξε το παρόν σε όλα τα κρίσιμα ειδησεογραφικά γεγονότα καλύπτοντας τις ειδήσεις με ψυχραιμία και εγκυρότητα, δίχως δεσμεύσεις και σκοπιμότητα. Και εσείς, το απαιτητικό αναγνωστικό κοινό, μας ανταμείψατε γι’ αυτό οδηγώντας μας από ρεκόρ σε ρεκόρ στην επισκεψιμότητα με αποκορύφωμα την πρωτιά ανάμεσα σε όλα τα ελληνικά sites, σύμφωνα με την επίσημη μέτρηση της Nielsen, τον Ιανουάριο του 2012. Σας ευχαριστούμε.

Για τη νέα μας μορφή συντέλεσαν πολλά. Πρώτες απ’ όλες οι δικές σας ανάγκες όπως αυτές εκφράζονταν προς εμάς (emails, σχόλια στα άρθρα & στο facebook, mentions στο twitter) για ταχύτερο και ευανάγνωστο site, τις απαιτήσεις της δημοσιογραφικής μας ομάδας για καλύτερη και αρτιότερη αρχισυνταξία καθώς και τις ανάγκες της τεχνολογίας που συνεχώς εξελίσσεται (multimedia, mobile, social media).

Σχεδιασμός

Όπως βλέπετε ήδη, το site μας άλλαξε γραμματοσειρά και έγινε πιο ευανάγνωστο. Αφαιρέθηκαν αρκετά στοιχεία τόσο από την κεντρική σελίδα όσο και από εκείνη του άρθρου και των πρωτοσέλιδων ώστε να είναι πιο καθαρό. Επανασχεδιάστηκε από την αρχή το liveblog. Τα πρωτοσέλιδα μεγάλωσαν. Το πάνω μέρος του site απέκτησε ενότητα με 5 σημαντικότερες ειδήσεις ανά πάσα στιγμή ώστε να σας προσφέρει μια γρήγορη ματιά στην επικαιρότητα. Το κάτω μέρος του site (footer) απέκτησε 5 εξαιρετικά κείμενα που επιλέγουμε εμείς καθημερινά ενώ προστέθηκαν και λινκς για όλα τα κυρίαρχα ειδησεογραφικά ελληνικά sites ανά θεματολογία (και η απάντηση μας σε ενδεχόμενο “Γιατί;” σας είναι ότι προτεραιότητα για εμάς έχετε εσείς).

Περιεχόμενο

Eγκαινιάζουμε την ενότητα “Γνώμες” όπου φιλοξενούμε καθημερινά ουσιαστικές απόψεις από τεχνοκράτες κάθε τομέα και ειδικότητας, προσδοκώντας σε πλουραλισμό απόψεων και ανοιχτή επικοινωνία με όλους. Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε.

Ταυτόχρονα, εισάγουμε πλήρη ενότητα με αθλητικές ειδήσεις, εξελίσσουμε την ενότητα για το αυτοκίνητο, προσθέτουμε στήλη με πολιτικό παρασκήνιο ενώ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μια μεγάλη, αποκλειστική συνεργασία από το χώρο της ψυχαγωγίας.

Το News247.gr δεν θα σταματήσει εδώ. Η αναβάθμιση θα είναι διαρκής για το επόμενο χρονικό διάστημα και η δικιά σας βοήθεια μέσω εντυπώσεων και επισημάνσεων είναι καλοδεχούμενη. Περιμένουμε ή, μάλλον, χρειαζόμαστε και την δική σας συμμετοχή: κάντε την κριτική σας, στείλτε υλικό, ανοίξτε διάλογο με όλους, βοηθήστε μας να πλοηγηθούμε στο ταξίδι της ενημέρωσης με υψηλά κριτήρια, δίχως συμβιβασμούς.

Η ομάδα του News 247

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα