Το πρώτο αθλητικό Escape Room στην Ελλάδα, από την 24MEDIA και την Turkish Airlines Euroleague

Οι πόρτες του πρώτου αθλητικού Escape Room στην Ελλάδα άνοιξαν και σε περιμένουν. Λύσε το μυστήριο, κλέψε το τρόπαιο και ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, για τον τελικό του Final Four #GameON

Escape rooms υπάρχουν πολλά. Αθλητικό μόνο ένα! Η 24MEDIA, ο Νο1 όμιλος ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, πρωτοπορεί στον χώρο της, συνδυάζοντας την ενημέρωση με τη διασκέδαση, μέσα από μία μοναδική διαδραστική εμπειρία. Στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας της Turkish Airlines Euroleague με το Sport24.gr, η 24MEDIA οργανώνει με την κορυφαία εταιρεία στη δημιουργία Escape Rooms, GAME OVER, το πρώτο αθλητικό Escape Room στην Ελλάδα.

Το πρώτο αθλητικό Escape Room άνοιξε (και κλείνει, μέχρι να λυθεί το μυστήριο) τις πόρτες του την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, στα Village Shopping & More του Ρέντη.

Οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε ομάδες των 3 έως 6 ατόμων, προσπαθώντας να φτάσουν στην άκρη του νήματος, μέσα σε 60 λεπτά. Κι όταν λέμε άκρη του νήματος, εννοούμε ότι ως άλλοι Σπανούλης και Μπουρούσης, θα προσπαθήσουν, να κλέψουν το πολυπόθητο τρόπαιο από το Μουσείο της Ευρωλίγκας, όπου φυλάσσεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Οι παίκτες μάλιστα, θα έχουν μία μικρή βοήθεια από τον Game Master, που θα παρακολουθεί τις κινήσεις τους και θα επεμβαίνει, όπου και όποτε κρίνεται απαραίτητο, προσφέροντας μικρή ή μεγάλη βοήθεια στη λύση των γρίφων.

Η "μάχη" για την αρπαγή του τροπαίου θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο, οπότε και έρχονται τα (ακόμα) καλύτερα. Για όσους καταφέρουν, να πάρουν το τρόπαιο, αλλά και για όσους μείνουν με άδεια τα χέρια, υπάρχει ένα μεγάλο δώρο κι αυτό δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή τους στην κλήρωση για το Final Four της Κωνσταντινούπολης, όπου θα παρακολουθήσουν από κοντά τα μεγαλύτερα αστέρια της διοργάνωσης.

Με λίγα λόγια... Ευκαιρία, ν'αρπάξουμε το τρόπαιο της Euroleague!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Euroleague Escape Room: Ένα project ομαδικής δουλειάς, όπως όλα όσα γίνονται από την 24MEDIA

ADVERTISING

SHARE: