Το rising star έριξε την τηλεθέαση των αντιπάλων σε πολικό ψύχος

Το rising star έριξε την τηλεθέαση των αντιπάλων σε πολικό ψύχος

Το 2017 αποδεικνύεται γουρλίδικο για το talent show που σημειώνει επιδόσεις πρωταθλητή και κατατροπώνει τους αντιπάλους στην αρένα της τηλεθέασης

Το Rising Star μπήκε με το δεξί στο νέο έτος, αφού τόσο στο πρώτο του show, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, όσο και την Κυριακή σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης. Έπειτα από μια εμφανή κάμψη στον πίνακα λίγο πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων, το talent show της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 ανέβασε στροφές, διόρθωσε -όσο αυτό είναι δυνατό- τα τρωτά του σημεία και φαίνεται πως κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, χτες Κυριακή, ο ΑΝΤ1 βρέθηκε άνετα στην πρώτη θέση με ποσοστό 37% στο σύνολο, ενώ και οι ηλικίες 15-44 ακολούθησαν με τηλεθέαση που έφτασε το 35,1%.

Το φάντασμα του The Voice

Σε άλλα νέα, οι αλληλεπικαλύψεις με τον μεγάλο ανταγωνιστή, δηλαδή το The Voice δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά. Για την ακρίβεια, μια από τους διαγωνιζόμενους που είχε δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα την τύχη της στο Voice, εμφανίστηκε στη σκηνή του Rising Star και κέρδισε την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και των κριτών.

Δείτε τη χθεσινή εμφάνιση της Περσεφόνης Μηλιά:

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως η παίκτρια είχε εμφανιστεί στο The Voice, όταν coach σε αυτό ήταν τόσο η Δέσποινα Βανσή  όσο και ο Αντώνης Ρέμος (και παρουσιαστής ο Γιώργος Λιάγκας), όμως αυτή τη φορά με τα “μάτια ανοικτά” οι δύο καλλιτέχνες εμπιστεύθηκαν τη διαγωνιζόμενη και της έδωσαν μια θέση στην επόμενη φάση.

Δείτε την εμφάνισή της που δεν έπεισε πριν από δυο χρόνια στο The Voice:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα