West End Stars in Concert

default image

Τα καλύτερα τραγούδια των κορυφαίων μιούζικαλ ερμηνευμένα από τους πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου από τις 20-23 Δεκεμβρίου στο θέατρο Badminton. Guest star η Φωτεινή Δάρρα (Vid)

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η σκηνή του Θεάτρου Badminton θα γεμίσει με τη λάμψη και την αίγλη του West End του Λονδίνου. Οι τρεις κορυφαίοι πρωταγωνιστές των Λονδρέζικων παραγωγών, Ramin Karimloo (LOVE NEVER DIES, THE PHANTOM OF THE OPERA),  Simon Bailey (LES MISERABLES, THE PHANTOM OF THE OPERA) και Stephen Rahman-Hughes (WEST SIDE STORY, BOMBAY DREAMS) ενώνουν τις φωνές τους με τη Φωτεινή Δάρρα σε μια θεαματική γκαλά συναυλία που υπόσχεται να χαρίσει τέσσερις μουσικές βραδιές ανεπανάληπτης καλλιτεχνικής αξίας. Μαζί τους θα είναι και 45μελής σύγχρονη ορχήστρα.

Πρόκειται για μια σπάνια καλλιτεχνική συγκυρία, αφού τα καλύτερα τραγούδια των μεγαλύτερων μιούζικαλ του West End, όπως τα LES MISERABLES, CATS, JESUS CHRIST SUPERSTAR, MISS SAIGON, RENT, LOVE NEVER DIES, WE WILL ROCK YOU, HAIR, EVITA, DISNEY’S BEAUTY AND THE BEAST, WICKED και THE PHANTOM OF THE OPERA, ερμηνεύονται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τους που αποτελούν αυτή τη στιγμή την αφρόκρεμα της θεατρικής σκηνής του Λονδίνου. Η ιδιαίτερη φωνή και η ερμηνευτική δεξιοτεχνία της Φωτεινής Δάρρα συμπληρώνουν ιδανικά αυτό το All-Star Cast.

Το WEST END STARS IN CONCERT που εμφανίζεται στις 20, 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου 2011, στο θέατρο Badminton, είναι μια παραγωγή της TGM – Theatrical Management Group και παρουσιάζεται σε συνεργασία με την ADaM Productions.

Τα καλύτερα τραγούδια των κορυφαίων μιούζικαλ ερμηνευμένα από τους πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου. Guest Star: Φωτεινή Δάρρα. Τη Συμφωνική Ορχήστρα διευθύνει ο Μουσικός Διευθυντής του Phantom of the Opera, Callum McLeod.

RAMIN KARIMLOO

Οι θεατρικοί ρόλοι του Ramin συμπεριλαμβάνουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο “Love Never Dies” (υποψηφιότητα για βραβείο Olivier 2011 και βραβείο What’s on Stage 2011, και τα δύο στην κατηγορία Καλύτερου Ηθοποιού σε Μιούζικαλ), “The Phantom of the Opera” (υποψηφιότητα για βραβείο Theater Goers’ Choice), “Les Misérables”, “Miss Saigon”, “The Pirates of Penzance” και “Sunset Boulevard”. Ο Ramin είχε την τιμή να ερμηνεύσει τον Enjolras στο “Les Miserables – A Special Concert at Windsor Castle” για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας της Entente Cordiale, παρουσία της Βασίλισσας, και αναβίωσε το ρόλο για τον εορτασμό των 25 χρόνων του “Les Misérables at The 02”. Οι ηχογραφήσεις του περιλαμβάνουν το δικό του άλμπουμ “Within the Six Square Inch” και τη συμφωνική ηχογράφηση της πρεμιέρας του “Love Never Dies”. Ο Ramin συνεργάζεται με μια κορυφαία εταιρεία (he has signed with a major label) και βρίσκεται τώρα στις διαδικασίες ηχογράφησης του πρώτου σόλο άλμπουμ του. Ο Ramin Karimloo ερμηνεύει για άλλη μια φορά το ρόλο του Phantom στη θεαματική επετειακή συναυλία των 25 ετών του “The Phantom of the Opera”, στο Royal Albert Hall, που θα αναμεταδοθεί ζωντανά σε θέατρα όλου του κόσμου.

SIMON BAILEY

Οι θεατρικοί ρόλοι του Simon συμπεριλαμβάνουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στα “Les Misérables”, “Parade”, “Romeo and Julliet”, “Naked Flame”, “Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat”, “We Will Rock You”, “Passion” στο Donmar Warehouse και το ρόλο του Raoul στη Λονδρέζικη παραγωγή του “The Phantom of the Opera”. Ο Simon είναι μέλος της ομάδας Teatro, της «πρώτης υπερ-ομάδας του θεατρόκοσμου», με την οποία περιόδευσε ανά τον κόσμο, κέρδισε ένα Χρυσό άλμπουμ και ερμήνευσε μπροστά στη Βασίλισσα. 

STEPHEN RAHMAN HUGHES

Οι θεατρικοί ρόλοι του Stephen περιλαμβάνουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στα “West Side Story”, “Drive Ride Walk”, “The Country Wife”, “Puteri Gunung Ledang” στη Μαλαισία και το ρόλο του Akaash στην παραγωγή του West End “Bombay Dreams” του Andrew Lloyd Webber, ρόλος που κλήθηκε να επιδείξει και στο Broadway. Ως μέλος της αναγνωρισμένης ομάδας Teatro, o Stephen ερμήνευσε για τη Βασίλισσα λαμβάνοντας μέρος στο “The Royal Variety Performance”. Ο Stephen Rahman-Hughes είναι και βραβευμένος χορογράφος, έχοντας λάβει το βραβείο Jerwood για το “Hedo-scetic” και το βραβείο Χορογράφων Peter Darrell για το “Renard” του Stravinsky, ενώ δείγματα της δουλειάς του υπάρχουν σε πολλά μουσικά και τηλεοπτικά διαφημιστικά.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ

Η Φωτεινή Δάρρα γεννήθηκε στη Ζάκυνθο. Σπούδασε Θέατρο στην Σχολή Θεοδοσιάδη και Σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο. Έχει δισκογραφήσει κι έχει τραγουδήσει έργα σπουδαίων Eλλήνων συνθετών, στιχουργών και ποιητών, όπως των: Δημήτρη Παπαδημητρίου, Νίκου Μαμαγκάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Νίκου Γκάτσου, Κ.Π. Καβάφη, Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργου Σεφέρη κ.α.

Έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα θέατρα της Ελλάδας, καθώς επίσης και σε διεθνή forum όπως: “Lincoln Center”, “Unesco”, “Assembly Hall of U.N. New York”, “ Anielli Cultural Center” από το Tόκιο, “Αγία Ειρήνη” στην Κωνσταντινούπολη, “Biblioteca Alexandrina” στην Αλεξάνδρεια, Αρχαία Επίδαυρο, Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης κ.λ.π. Συμμετείχε στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και στην έναρξη της Eurovision της Αθήνας, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια. Έχει κερδίσει διεθνή βραβεία και έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες όπως: ο διεθνής τενόρος Rolando Villazon και ο Χιλιανός Angel Parra.

Εισιτήρια: από 20 έως 75€

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα