Συνελήφθη ο δολοφόνος του Μαρσελίνο

Συνελήφθη ο δολοφόνος του Μαρσελίνο

Ύστερα από δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια συνελήφθη χθες στη Νέα Υόρκη ο δολοφόνος του δεκαεφτάχρονου Τσιγγάνου Γιάννη Τσάτσανη ή Μαρσελίνο

Ύστερα από δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια συνελήφθη χθες στο Νιου Τζέρσεϊ της Νέας Υόρκης ο Δημήτρης Σκαφτούρος, ένας από τους πρωτεργάτες της πρώτης απαγωγής για λίτρα στην Ελλάδα και της δολοφονίας του δεκαεφτάχρονου Τσιγγάνου Γιάννη Τσάτσανη ή Μαρσελίνο το 1990 στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω.

Ο Δ. Σκαφτούρος ήταν ο μοναδικός που διέφευγε από τη συμμορία που διέπραξε το έγκλημα το οποίο συγκλόνισε τότε το Πανελλήνιο και καταζητείτο από τις ελληνικές αρχές με διεθνές ένταλμα της Ιντερπόλ.

Πριν από δύο χρόνια, η Ελληνική Αστυνομία έφτασε κοντά στη σύλληψή του έπειτα από πληροφορίες ότι είχε έρθει στην Ελλάδα για να γιορτάσει το Πάσχα με συγγενείς του, αλλά και πάλι κατάφερε να διαφύγει. Τελικά εντοπίστηκε στο Νιου Τζέρσεϊ σε συνεργασία των ελληνικών αρχών με τις αμερικανικές και συνελήφθη από Αμερικανούς αστυνομικούς που έκαναν έφοδο στο σπίτι όπου διέμενε.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, θα κινηθούν οι διαδικασίες μέσω δικαστικής συνδρομής για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα