Ακυρώνει αιφνιδιαστικά τις πτήσεις της από τη Θεσσαλονίκη η Easyjet

Ακυρώνει αιφνιδιαστικά τις πτήσεις της από τη Θεσσαλονίκη η Easyjet

Η ΕasyJet επισήμανε πως οι αεροπορικές εταιρείες δεν έλαβαν καμία προειδοποίηση για το κλείσιμο του κεντρικού διαδρόμου του αεροδρομίου «Μακεδονία»

Αιφνιδιαστικά, η αεροπορική εταιρεία ΕasyJet, ακύρωσε όλες τις σημερινές πτήσεις και αφήνει το ενδεχόμενο οι ακυρώσεις να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Ο λόγος που η εταιρεία ακύρωσε τις πτήσεις της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», είναι πως αντιμετωπίζει προβλήματα σε σχέση με τον προγραμματισμό της, επειδή, το αεροδρόμιο, έχει κλείσει τον βασικό του αεροδιάδρομο λόγω εργασιών συντήρησης. Η αγγλική εταιρεία υποστηρίζει πως ο προσωρινός διάδρομος απογείωσης δεν καλύπτει τις προδιαγραφές για απογείωση του αεροσκάφους της εταιρείας.

Οι επιβάτες που περίμεναν να πετάξουν σήμερα με αεροπλάνα της εταιρείας, θα ταξιδέψουν με ναυλωμένα λεωφορεία από την εταιρεία στην Αθήνα, και από εκεί θα απογειωθούν για τους προορισμούς τους.

Η ΕasyJet επισήμανε πως οι αεροπορικές εταιρείες δεν έλαβαν καμία προειδοποίηση για το κλείσιμο του κεντρικού διαδρόμου του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Η εταιρεία σε ανακοίνωση της, δείχνει τον προβληματισμό της για τον προσωρινό διάδρομο και αναφέρει πως δεν κάνει αποδεκτές τις προτεινόμενες ενέργειες για την προσωρινή λειτουργία του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια των εργασιών, καθώς δεν είναι διατεθειμένη να αναλάβει τον σχετικό «κίνδυνο».

Πηγή: SeLeo

ADVERTISING

SHARE: