Δέκα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε την Πρωτοχρονιά

Teresa Hui kisses the number eighteen while visiting New York's Times Square, Wednesday, Dec. 13, 2017. The numbers will be on display in the square until Dec. 22, when they will be hoisted to the top of One Times Square to be part of the 2018 New Year's celebration. (AP Photo/David R. Martin)
Teresa Hui kisses the number eighteen while visiting New York's Times Square, Wednesday, Dec. 13, 2017. The numbers will be on display in the square until Dec. 22, when they will be hoisted to the top of One Times Square to be part of the 2018 New Year's celebration. (AP Photo/David R. Martin) AP

Περιοχές σε όλον τον κόσμο που αξίζει να επισκεφθείτε την τελευταία ημέρα του έτους

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους εορτασμούς. Άνθρωποι σε όλον τον κόσμο συναντάται με την οικογένεια και τους φίλους, μοιράζονται τις στιγμές που πέρασαν το προηγούμενο έτος και θέτουν στόχους για τη νέα χρονιά.

Από μεγάλες πόλεις όπως το Χονγκ Κονγκ και τη Βαρκελώνη σε λιγότερο προεξέχοντες προορισμούς όπως το Ρέικιαβικ, αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για να περάσετε την Πρωτοχρονιά:

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ, ΣΚΩΤΙΑ

Δέκα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε την Πρωτοχρονιά
FORTUNEGREECE

Το Hogmanay, ο εορτασμός για το νέο έτος στο Εδιμβούργο, εκτείνεται σε τέσσερις ημέρες και διαθέτει πολλή μουσική και πυροτεχνήματα.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δέκα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε την Πρωτοχρονιά
FORTUNEGREECE

Το Βερολίνο υποδέχεται το νέο έτος με το «Party Mile», μια εορτή στην οποία συμμετέχουν πωλητές τροφίμων, ενώ κυριαρχούν τα φωτάκια, οι μουσικές παραστάσεις και τα αμέτρητα μπαρ.

ΣΙΔΝΕΙ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Δέκα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε την Πρωτοχρονιά
FORTUNEGREECE

Το Σίδνεϊ έχει το πλεονέκτημα ότι είναι η πρώτη μεγάλη πόλη που εισέρχεται στη νέα χρονιά. Είναι επίσης γνωστό για τα αμέτρητα πυροτεχνήματα στον ουρανό την ώρα της αλλαγής κοντά στο Λιμάνι του Σίδνεϊ και την Όπερα του Σίδνεϊ.

Δείτε ποιά είναι τα υπόλοιπα στο FortuneGreece

Πηγή φωτό: AP Photo/David R. Martin

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE: