Διαγωνισμός Ραδιοφώνου 24/7: Κερδίστε ένα 4ήμερο στον Βάμο Χανίων

Διαγωνισμός Ραδιοφώνου 24/7: Κερδίστε ένα 4ήμερο στον Βάμο Χανίων

Ένας τυχερός ακροατής μαζί με έναν φίλο του θα έχει την ευκαιρία να περάσει ένα μαγευτικό τριήμερο στον Βάμο Χανίων και να παρακολουθήσει δύο συναυλίες του 7ου φεστιβάλ "Jazz in July".

Το Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 σε πάει διακοπές μετά… μουσικής. Ένας τυχερός ακροατής μαζί με έναν φίλο/η του θα έχει την ευκαιρία να περάσει τέσσερις μαγευτικές μουσικές μέρες στον Βάμο Χανίων (19-22 Ιουλίου).

Ο νικητής θα διανυκτερεύσει σε ένα μοναδικό παραδοσιακό ξενώνα στον Βάμο Χανίων ενώ θα απολαύσει δωρεάν δύο υπέροχες συναυλίες του 7ου φεστιβάλ Jazz in July.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 21:00 θα διασκεδάσει με τον Jean-Loup Longnon Quintet, ένα διεθνές κουιντέτο, με κλασσικό bebop ύφος. Από τη Γαλλία και την Αγία Πετρούπολη στον Βάμο! Επίσης, την Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 21:00 θα ζήσει  μεγάλες στιγμές της σύγχρονης jazz, με τον Alex Drakos Ktistakis, έναν από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες Έλληνες drummer, με το γνωστό του σχήμα, Alex Drakos Tri να προσφέρουν ένα οπτικοακουστικό project υψηλής αισθητικής!

Τέλος, ο τυχερός νικητής θα μεταβεί στην Κρήτη με δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ΄επιστροφής σε δίκλινη καμπίνα (Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς) καθώς και τη μεταφορά του από το λιμάνι στον Βάμο και αντίστροφα!

  • Τετάρτη 18 Ιουλίου Πειραιάς – Χανιά

 ANEK-SUPERFAST F/B Blue Galaxy, Αναχώρηση 22:00,  Άφιξη 07:00, Διάρκεια ταξιδιού 9 ώρες

  • Κυριακή 22 Ιουλίου   Χανιά – Πειραιάς

ANEK-SUPERFAST  F/B  Blue Galaxy , Αναχώρηση 10:00,  Άφιξη 19:00, Διάρκεια ταξιδιού 9 ώρες

Συντονιστείτε στο Ραδιόφωνο 24/7 και στους 88,6 για να μάθετε τον τρόπο συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 29/06/18 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στην εκπομπή “Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο (18:00 – 20:00).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα