Έρχεται η 'Σουίτα της Αγάπης' για όσους θέλουν να κάνουν αγκαλίτσες στον αέρα

Έρχεται η 'Σουίτα της Αγάπης' για όσους θέλουν να κάνουν αγκαλίτσες στον αέρα

Η Virgin Atlantic ξέρει πως να τραβάει τα βλέμματα ακόμη και χωρίς τον Richard Branson

Η Virgin Atlantic μπορεί να μην έχει πλέον τον Richard Branson στο τιμόνι της πλέον, αλλά ξέρει ακόμα πώς να κάνει τους ανθρώπους να μιλάνε γι’ αυτήν.

Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία παρουσίασε μια νέα σειρά καθισμάτων για τους επιβάτες των πτήσεών της, με την επωνυμία «Σουίτα της Αγάπης» (Love Suite). Πρόκειται για μια κατηγορία καθισμάτων στην πρώτη θέση ειδικά σχεδιασμένη για ζευγάρια που θέλουν να φάνε ή να δουν μια ταινία μαζί. Κι ό,τι άλλο θέλουν…

Το αεροσκάφος A330-200 στο οποίο θα ενσωματωθεί η Love Suite θα έχει κι άλλες δύο ειδικές διαρρυθμίσεις στην πρώτη θέση – τα καθίσματα Solo Freedom και Solo Corner Office.

Παρά το όνομα, η «Σουίτα της Αγάπης» δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περιμένατε. Τα καθίσματα γίνονται βεβαίως κρεβάτια, αλλά δεν έχουν κάποιο χώρισμα και δεν παρέχουν καμία ιδιωτικότητα – μάλλον για λόγους ασφαλείας.

Η Love Suite αποτελείται από δύο μεσαίες θέσεις η μία δίπλα στην άλλη, ενώ η Solo Freedom είναι η θέση στο διάδρομο και η Solo Corner Office είναι η θέση στο παράθυρο.

Οι επιβάτες που επιλέγουν πρώτη θέση στη Virgin Atlantic – συμπεριλαμβανομένων των τριών αυτών κατηγοριών καθισμάτων – εξασφαλίζουν δωρεάν WiFi, «προχωρημένο» καφέ στυλ barista και κάτι που ονομάζεται «Χαρούμενες Κάλτσες» (Happy Socks).

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο από το Μάντσεστερ της Αγγλίας προς τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη, το Σαν Φραντσίσκο και τα Μπαρμπάντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

Υπάρχει ζωή για τις επιχειρήσεις μετά το Facebook;
Αυτή η Μονόπολη θα σε αφήνει να…κλέψεις!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE: