Με προβλήματα τα δρομολόγια των πλοίων- 9 μποφόρ στο Αιγαίο

Δεμένο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Δεμένο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό προκαλούν οι ισχυροί νοτιάδες που πνέουν στο Αιγαίο και φτάνουν μέχρι και τα 9 μποφόρ. Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται από Πειραιά και Αργοσαρωνικό. Κλειστά τα πορθμεία Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα και Ρίο-Αντίρριο

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί νότιοι άνεμοι σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο και Θήρα.

Επίσης, για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων, ενώ για τα πλοία κλειστού τύπου τα δρομολόγια γίνονται κατά περίπτωση και έπειτα από έγκριση του πλοιάρχου.

Κλειστά είναι τα πορθμεία Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα και Ρίο-Αντίρριο.

Στη βόρειο Ελλάδα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις γραμμές Πρίνου Καβάλα και Κεραμωτή Θάσο. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν πριν από την αναχώρησή τους καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές δρομολογίων που έχουν προκύψει λόγων των καιρικών συνθηκών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: κακοκαιρία, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

ADVERTISING

SHARE: