Συλλογή διεθνών βραβείων το video “Greece – A 365 Day Destination”

Συλλογή διεθνών βραβείων το video “Greece – A 365 Day Destination”
ΕΟΤ

Από πέρυσι ξεκίνησαν οι διακρίσεις για το video του ΕΟΤ που προβάλλει μοναδικά τη χώρα μας, ως έναν προορισμό τεσσάρων εποχών

Όταν κυκλοφόρησε το 2017 το video του ΕΟΤ, απέσπασε το πρώτο βραβείο «Ευρωπαϊκού προορισμού 2017» του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών UNWTO, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες χώρες της Ευρώπης, στο  σχετικό διαγωνισμό του ΠΟΤ, κατά τη γενική συνέλευση του Οργανισμού στο Τσενγκντού της Κίνας. Επίσης πέρυσι, πήρε το Ειδικό βραβείο στο Διεθνές Τουριστικό Φεστιβάλ του Ζάγκρεμπ, από τη διεύθυνση  του Φεστιβάλ, στην κατηγορία Τουριστική ταινίας διάρκειας έως 7 λεπτά που επελέγη ανάμεσα σε 48 ταινίες, ενώ απέσπασε το Δεύτερο Βραβείο  βίντεο Παγκόσμιου Τουριστικού Προορισμού- και Πρώτο στην Ευρώπη- του Διεθνούς Φεστιβάλ του Βερολίνου Golden City Gate, στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB.

Φέτος, το βίντεο του ΕΟΤ έλαβε το Χρυσό Βραβείο στο Τουριστικό Φεστιβάλ του Veliko Tarnovo της Βουλγαρίας – στην κατηγορία προωθητικών ταινιών (Promotional Film) – «για την παρουσίαση της Ελλάδας ως προορισμού όλο τον χρόνο», καθώς και το Αργυρό Βραβείο στο 11ο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στη Ρίγα της Λετονίας, 11st Riga Tour Film Festival και  στην κατηγορία χώρας- τουριστικού προορισμού «Tourism Destination Country», ανάμεσα σε 220 συμμετοχές.

Το βραβείο παρέλαβε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας κ. Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας, ο οποίος μετέφερε χαιρετισμό της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Κωνσταντίνου Τσέγα, στην εκδήλωση βραβείων στις 27 Απριλίου.

Ας θυμηθούμε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα