Ξεναγηθείτε στο μυστηριώδες ‘ιδιωτικό’ νησί των εκατομμυριούχων

Ξεναγηθείτε στο μυστηριώδες ‘ιδιωτικό’ νησί των εκατομμυριούχων

Διάσημοι και πλούσιοι επιχειρηματίες πληρώνουν 250.000 δολάρια κάθε χρόνο για την είσοδο και τη διαμονή τους στο Fisher Island

Το Fisher Island στη Φλόριντα είναι ένα αποκλειστικό νησί και μόνο για λίγους…

Το 216 στρεμμάτων νησί που βρίσκεται αρκετά έξω από την Παραλία του Μαϊάμι, είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα και…γιοτ, ωστόσο, λιγότερο από το 20% των κατοίκων του νησιού διαμένουν μόνιμα εκεί.

Γεμάτο με μικρά πολυτελή διαμερίσματα, ιδιωτικές κατοικίες και ξενοδοχεία, το καταπράσινο αυτό νησί θεωρείται καταφύγιο για τους εξαιρετικά πλούσιους, που περνούν τις μέρες τους παίζοντας γκολφ, τένις, χαλαρώνοντας στην παραλία, και κάνοντας αμέτρητες βόλτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή οικογένεια Vanderbilt ήταν οι αρχικοί διαχειριστές του νησιού Fisher, και η επιμονή τους για την πολυτέλεια συνεχίζει να παραμένει.

Παρακάτω, μάθετε πώς το νησί Fisher έγινε ένα από τα πιο διάσημα για τους πλουσίους νησιά της Αμερικής:

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Αν και το νησί Fisher θεωρείται ως ένας ταξιδιωτικός προορισμός παγκόσμιας κλάσης, περίπου 650 οικογένειες ζουν μόνιμα στο νησί. Περισσότερο από το 80% αυτών διαμένουν εκεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η μέση τιμή πώλησης των κατοικιών αγγίζει τα 3,2 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zillow.

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ

Το νησί διαθέτει περισσότερες από 100 φουσκωτές βάρκες για τους κατοίκους, ενώ τα γιοτ και το 24ωρο δημόσιο πορθμείο είναι ο μόνος τρόπος πρόσβασης στο Fisher Island. 

 

ΟΙ «ΕΚΛΕΚΤΟΙ»

Στο νησί διαμένουν κυρίως «εκλεκτές» προσωπικότητες που αναζητούν λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για παράδειγμα, η Όπρα Γουίνφεϊ ήταν ιδιοκτήτρια διαμερίσματος στο Fisher Island για αρκετά χρόνια, ωστόσο πούλησε το ακίνητο της για πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια το 2008. Άλλοι κάτοικοι του νησιού είναι ο μύθος του τένις Μπόρις Μπέκερ και ο ηθοποιός Μελ Μπρουκς.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο FORTUNE GREECE

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα